Logo Aedes

aedes

De oorsprong van aedes

Aedes is een Belgische vernieuwer van verzekeringsoplossingen, opgericht in 1997 door en voor makelaars. Om haar multi-provider strategie te ontwikkelen is Aedes in 2016 een partnerschap aangegaan met AXA Belgium en in 2019 een tweede met MGA. 

Met meer dan 20 jaar ervaring is Aedes inmiddels een belangrijke speler op de Belgische verzekeringsmarkt. Het bedrijf behoudt zijn gevoel voor service en zijn bereidheid om eenvoudige en innovatieve verzekeringsproducten aan te bieden tegen een voordelig tarief.

Aedes verzekering België

Wie kan intekenen op het door aedes aangeboden verzekeringsproducten en hoe?

Aedes biedt haar verzekeringsproducten alleen indirect aan. Om een Aedes-product te onderschrijven, moet u dus een beroep doen op een verzekeringsmakelaar die een offerte opstelt. 

Aangezien de door Aedes verdeelde verzekeringsproducten enkel via een makelaar verkrijgbaar zijn, kunnen wij ze niet rechtstreeks op Spareo.be aanbieden. Om u echter zo goed mogelijk bij te staan, hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt van professionele en ervaren makelaars om u van dienst te zijn. Als u geïnteresseerd bent in een Aedes-verzekering, nodigen wij u uit het onderstaande aanvraagformulier in te vullen en het product of de producten van uw keuze aan te geven.

De mening van Spareo over aedes

De producten die aedes aanbiedt

Aedes biedt verschillende verzekeringsoplossingen om u in veel situaties te dekken:

Aedes Autoverzekering

Aedes biedt een breed scala aan eenvoudige, doeltreffende autoverzekeringen voor elke situatie en behoefte. Bij Aedes kunt u ook kiezen uit volledige of beperkte omniumoplossingen en een reeks specifieke gerelateerde aansprakelijkheidsverzekeringen. 

Aedes Auto Rechtsbijstand

Met zijn Auto Rechtsbijstand biedt Aedes u kwaliteitsdiensten en financiële ondersteuning om uw belangen te verdedigen in het kader van juridische of administratieve procedures of andere processen.

Aedes Brandverzekering

Aedes verdeelt ook een voordelige brandverzekering om uw huis, uw appartement of uw kantoor te beschermen met klassieke brand- en natuurrampgaranties, bijstand aan huis en talrijke optionele aanvullende garanties (diefstal en vandalisme, tuinen, gezinsaansprakelijkheid, afstand van verhaal,…). 

Aedes Fiets- & Mobiliteit verzekering

Tot slot biedt Aedes 4 verschillende soorten fiets- en voortbewegingstoestellenverzekeringen om aan uw behoeften te voldoen. 

Wilt u een offerte ontvangen voor een aedes verzekering? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van aedes via Google

Waarschuwing van Spareo!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!!

Aedes - Innovateur d'assurances
3.8
Gebaseerd op 60 beoordelingen
powered by Google
muzaffer cetinmuzaffer cetin
19:49 12 Jul 23
Niet in staat om u te verdedigen, zelfs niet in het geval van een juridisch ongeval. Ze aarzelen niet om je eruit te schoppen na 2 ongelukken terwijl ik meer dan 10 jaar bij hen was. Verzekeringsmaatschappij absoluut vermijden: ze zijn alleen aardig als alles goed gaat en als je je geld moet innen...
Arnaud RosierArnaud Rosier
16:05 21 Jun 23
Een fijn bedrijf waar we mee samenwerkenZowel rechtsbescherming als de Pvelo zijn goede producten
philippe peetersphilippe peeters
05:58 16 Jun 23
Zeer voordelige verzekering voor 40-plussers en 50-plussers zeer voordelig als u 5 jaar geen ongeval heeft gehad
DianaDiana
09:51 14 Dec 22
Schandalig!!! Ik heb mijn auto al 10 jaar bij hen verzekerd en ze hebben me uitgeschreven voor 2 kleine ongelukken! Wat jammer! Blij dat ik ze mijn geld niet meer geef!
coco cinellcoco cinell
12:19 03 Nov 22
Verzekeraar die mensen met een handicap discrimineert door simpelweg te weigeren omdat ze een aangepast voertuig hebben ongeacht hun rijprofiel zonder schade ⚠️❗️ Vermijd
Marie Line VanhoveMarie Line Vanhove
10:23 03 Nov 22
Zodra er een klein probleem is, reageert de makelaar niet meer, ook al zei hij dat ik hem binnen een half uur terug moest bellen.
Maria CarlierMaria Carlier
08:57 28 Oct 22
Onberispelijke ondersteuningsservice. We kregen pech in de buurt van Marche en werden na 1/2 uur gerepareerd en kregen een vervangend voertuig om onze reis voort te zetten...
Greg MertensGreg Mertens
13:44 12 Aug 22
Jammer, twee ongelukken en we dreigen je contract op te zeggen terwijl we ze al 10 jaar dierbaar zijn... Jammer
Kaled AboKaled Abo
09:45 05 Aug 22
Schitterende verzekering voor de auto mooie prima service
KingKing
16:47 14 Jun 22
zeer serieus bedrijf, en in staat om een ​​eerlijke en zeer professionele service te bieden in geval van schade, eerlijk gezegd niets te verwijten!
js_loader

Hoe neem je contact op met aedes?

Als u vragen heeft over uw Aedes-verzekering of een ander Aedes-product dat u wilt afsluiten, kunt u het beste contact opnemen met uw makelaar. Uw makelaar kent uw zaak en kan u zo goed mogelijk helpen.

Als u uw makelaar niet kunt bereiken, kunt u rechtstreeks en online contact opnemen met Aedes door hun contactformulier in te vullen. 

U kan Aedes ook volgen op de sociale netwerken via zijn paginas Facebook, Youtube, Linkedin et Instagram

De officiële contactgegevens van Aedes NV zijn :

Adres

Aedes SA/NV
Route des Canons, 3
B-5000 Namur

RPM Liège, division Namur BE 0460.855.809

Tel : +32 81 74 68 46
Fax : +32 81 73 04 87

Email : info@aedesgroup.be 

Website : www.aedessa.be 

Verzekeringsmaatschappij met een vergunning van FSMA: code 065325

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier