april logo

April

De geschiedenis van April

April Belgium, vroeger bekend onder de naam Elitis Protection, is een dochteronderneming van de groep April met een twintigtal medewerkers. April is een mandataris gespecialiseerd in voorzorgsoplossingen die particuliere klanten en bedrijfsleiders beschermen bij ongeval of ziekte, en hun familie bij overlijden.

APRIL

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van April?

April ontwerpt, verdeelt en beheert haar pensioenoplossingen uitsluitend via een netwerk van 1000 verzekeringsmakelaars.

Aangezien de door April verdeelde producten enkel verkrijgbaar zijn via makelaars, kunnen wij ze helaas niet rechtstreeks aanbieden op Spareo.be. Om u echter de best mogelijke service te bieden, hebben wij een selectie van kwaliteitsvolle makelaars gemaakt om aan uw behoeften te voldoen. Indien u wenst in te tekenen op één van de producten van April, nodigen wij u uit om het onderstaande offerteaanvraagformulier in te vullen, met vermelding van het product of de producten van uw keuze.

De mening van Spareo over April

Welke producten biedt April aan?

April voorziet in alle pensioenbehoeften: kredietbescherming, familiebescherming, successieplanning en bedrijfsbescherming.

Uw lening verzekeren: om financiële problemen voor uw nabestaanden te vermijden, biedt April 6 pakketten van schuldsaldoverzekeringen aan, aangepast aan alle soorten leningen. In geval van uw overlijden garandeert deze verzekering, ook wel Tijdelijke Verzekering Kapitaalvermindering genoemd, de terugbetaling van het geleende kapitaal aan uw schuldeiser.

Uw gezin verzekeren: als u uw naasten wilt beschermen tegen de financiële gevolgen van uw overlijden, biedt April u 4 pakketten overlijdensverzekeringen en een kankerverzekering aan.

Uw nalatenschap verzekeren: April verdeelt ook verschillende verzekeringsproducten waarmee u het vermogen dat u hebt opgebouwd kunt doorgeven aan uw kinderen of een familielid zonder dat zij hoge successierechten moeten betalen.

Uw bedrijf verzekeren: met de Key-man overlijdensverzekering stelt April u in staat de continuïteit van uw bedrijf te verzekeren bij uw overlijden.

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van April? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Hoe kan ik contact opnemen met April?

Als u vragen heeft of aanvullende informatie wenst, kunt u om te beginnen de FAQ op de website van April Belgium raadplegen.

Als u al klant bent van April en een vraag hebt over uw polis, raden wij u aan contact op te nemen met uw makelaar.

Voor vragen over het belonings- en belangenconflictbeleid van April of over hun segmentatiebeleid kunt u het speciale April Contact Formulier invullen. Een medewerker van April zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

De officiële contactgegevens van April België zijn als volgt:

Postadres

April België
Rue Emile Francqui, 4
1435 Mont-Saint-Guibert
België

FSMA/BCE 0627 678 387

Tel: +32 (0)10 56 04 98

Mail: support.be@april.com

Website : www.april-belgium.be

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier