arag logo

ARAG

De geschiedenis van Arag

Arag, dat 85 jaar geleden werd opgericht, is een internationale onderneming die gespecialiseerd is in de innovatie en distributie van rechtsbijstandverzekeringen. Arag behoort nu tot de top 3 van verzekeringsmaatschappijen in de wereld. Arag is actief in 19 landen en heeft wereldwijd meer dan 4.300 mensen in dienst. Als dochteronderneming van de Arag Groep is Arag SE – Branch Belgium een van de belangrijkste aanbieders van rechtsbijstandverzekeringen en juridische diensten in België.

ARAG

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van Arag?

In België verdeelt Arag zijn producten hoofdzakelijk via niet-verbonden agenten of onafhankelijke makelaars. Arag België biedt ook rechtstreeks enkele van zijn producten aan.

De verzekeringen van Arag zijn zowel bestemd voor particulieren als voor bedrijven en zelfstandigen.

Wilt u contact opnemen met een makelaar om een verzekeringsproduct van Arag af te sluiten?

Ontvang een offerte van een kwalitatieve makelaar door onderstaand formulier in te vullen en de Arag product(en) van uw keuze aan te geven.

De mening van Spareo over Arag

Welke producten biedt Arag aan?

Arag België brengt uitsluitend rechtsbijstandverzekeringen op de markt (tak 17).

Arag rechtsbijstandverzekering voor particulieren

Arag biedt een brede waaier van rechtsbijstandverzekeringen aan om risico’s te dekken in verband met privéleven, mobiliteit, woning en internetactiviteiten. Hun verschillende formules zijn opgesteld om te anticiperen op de geschillen van hun klanten en een oplossing te vinden die in hun belang is.

Arag rechtsbijstandverzekering voor professionals

Arag biedt ook een brede waaier van rechtsbijstandverzekeringen aan om de risico’s verbonden aan professionele activiteiten en mobiliteit te dekken, zoals onder meer

  • De formule Business Gold voor zelfstandigen en ondernemingen.
  • De formule Business 1 Gold, een uitgebreide verzekeringsformule voor zelfstandigen of bedrijven zonder personeel.
  • De medische en paramedische formule voor professionals in de gezondheidszorg.
  • De formule Mobility Gold voor de dekking van professionele voertuigen.

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van Arag? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van Arag via Google

Spareo voorzichtigheid!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

ARAG SE - Branch Belgium
3.7
Gebaseerd op 97 beoordelingen
powered by Google
Eric LangleyEric Langley
12:50 14 Sep 21
Zeer correcte verzekering en bijstand. Een aanrader voor iedereen.
Marcel PosthumusMarcel Posthumus
13:07 26 Jul 19
Goede snelle ondersteuning. Doorgestuurd naar specialistische advocaat, die goed werk heeft verricht. Alles gedekt door de polis.
KHÔSY ConceptsKHÔSY Concepts
23:58 03 Aug 18
Wie denkt op beide oren te kunnen slapen bij ARAG heeft het goed mis! Bij elk schadegeval worden alle mogelijke argumenten gezocht om niet te moeten dekken ondanks extra clausules opgenomen in het contract. Géén persoonlijke benadering, 1ste lijn bijstand heeft géén sterke juridische kennis, een lunchpauze heeft zelfs voorrang op de klant/verzekerde! Eén gouden raad is wegblijven en uw 500€/jaarlijkse premie beter investeren.Alle schadegevallen die vallen onder BOUW, RENOVATIE, ARCHITECT, TEKENAAR, ONROERENDE GOEDEREN zijn !!! NIET !!! gedekt!!!Deze verzekeringsmaatschappij heeft geen goede reputatie en zal vroeg of laat door de mand vallen!
Ilse VosIlse Vos
10:20 27 Jun 17
Klantvriendelijkheid nul, veel duurder dan andere en dit wordt niet gecompenseerd door de geleverde service
Frank De SmedtFrank De Smedt
11:33 14 Jul 15
Zijn maar in één ding goed: premies innen. Bij élke vraag om bijstand halen ze een clausule boven waarom ze niet moeten tussenkomen, maar als je wil opzeggen is dat onmogelijk en hebben ze plots wel goeie juristen voor zichzelf tegen hun eigen klanten. Absoluut te vermijden.
js_loader

Hoe kan ik contact opnemen met Arag?

De officiële contactgegevens van Arag zijn als volgt

Postadres

Arag
Marsveld 5,
1050 Brussel, BE

BCE 0846.419.822

FSMA 2812

Tel: +32 2 643 12 11

Fax: +32 2 643 13 01

Mail: info@arag.be

Website: www.arag.be

Opgelet: om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, wordt u verzocht om in het kader van elke communicatie met Arag Belgium uw contract- en/of dossiernummer en de volledige contactgegevens van de correspondent te vermelden. Indien U rechtstreeks naar het kantoor van Arag wenst te komen, dient een afspraak te worden gemaakt. Ten slotte staat een medewerker van Arag u telefonisch te woord van maandag tot donderdag van 9 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 16 uur.

U kunt Arag ook volgen op sociale netwerken via hun Facebook, Youtube, Linkedin en Instagram pagina’s.

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier