l'ardenne prévoyante

ardenne prevoyante logo

De geschiedenis van l'Ardenne Prévoyante

De Ardenne Prévoyante werd in 1914 opgericht om de inwoners van Stavelot in te dekken tegen de financiële gevolgen van branden. Deze maatschappij blijft sterk verbonden met deze streek. Daarom wil ze actief bijdragen tot de economische en culturele ontwikkeling ervan.

Met meer dan 100 jaar ervaring heeft Ardenne Prévoyante haar activiteiten nu sterk gediversifieerd om een oplossing te bieden die aangepast is aan de behoeften van al haar klanten.

Om hun klanten een optimale service te bieden, hebben Ardennes Prévoyante en AXA Belgium in 2020 besloten hun krachten te bundelen. Zo werd l’Ardenne Prévoyante in 2021 een merk van AXA Belgium NV.

Ardenne prévoyante

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van l'Ardenne Prévoyante?

Ardenne Prévoyante heeft ervoor gekozen haar verzekeringsproducten uitsluitend via een netwerk van onafhankelijke makelaars te verdelen. Of u nu een particulier, een zelfstandige of een bedrijf bent, u moet dus contact opnemen met een van hun partnermakelaars om een verzekering van Ardenne Prévoyante af te sluiten.

Aangezien de producten en diensten van Ardenne Prévoyante enkel verkrijgbaar zijn via makelaars, kunnen wij ze niet rechtstreeks aanbieden op Spareo.be. Echter, om u zo goed mogelijk bij te staan, hebben wij een selectie gemaakt van ervaren en professionele makelaars om u van dienst te zijn. Indien u geïnteresseerd bent in een product van Ardenne Prévoyante, nodigen wij u uit het onderstaande formulier in te vullen, onder vermelding van het product of de producten van uw keuze om een offerte te ontvangen.

De mening van Spareo over l'Ardenne Prévoyante

Welke producten biedt l'Ardenne Prévoyante aan?

L’Ardenne Prévoyante verdeelt talrijke verzekeringsoplossingen voor zowel particulieren als zelfstandigen en bedrijven:

Ardenne Prévoyante verzekeringen voor particulieren

Ardenne Prévoyante verdeelt verzekeringsoplossingen om haar particuliere klanten in alle omstandigheden te dekken:

Autoverzekering

 • L’Ardenne Prévoyante biedt u een autoverzekering op maat waarmee u profiteert van gratis eerste hulp.
 • U kunt er ook voor kiezen om uw andere voertuigen te verzekeren, zoals motoren, fietsen, vrachtwagens, quads of zelfs tractoren.
 • Dankzij de individuele verkeersverzekering kunt u een forfaitaire schadevergoeding krijgen voor het lichamelijk letsel dat u oploopt bij een verkeersongeval, of u nu verantwoordelijk bent of niet.
 • Met Inter Partner Assistance garandeert l’Ardenne Prévoyante u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar hulp en bijstand, overal ter wereld.


woningverzekering

Ardenne Prévoyante verdeelt ook 6 brandverzekeringen:

 • Essentiel@Home
 • Excellence@Home
 • Optimalia
 • Optimalia Goud
 • Optimalia Blauw
 • Optimalia Groen


U kunt dus de formule kiezen die het best bij uw situatie en uw behoeften past.

Levens- en gezinsverzekering

Zowel voor uw gezin als voor uzelf biedt l’Ardenne Prévoyante u verschillende dekkingen:

 • De RC Familie Privéleven vergoedt u de schade die een verzekerde in het kader van uw privéleven aan een derde toebrengt.
 • Het Pack Private Life Liability Plus biedt u hogere schadevergoedingen maar ook bijkomende waarborgen, het principe van de Engelse franchise en andere voordelen.
 • De Jachtaansprakelijkheid dekt lichamelijk letsel of materiële schade die u aan een derde toebrengt in het kader van een jachtongeval.


Globalia-verzekering

Ten slotte biedt Ardenne Prévoyante u met het Globalia-pakket de mogelijkheid om de bescherming van de verschillende aspecten van uw leven te vereenvoudigen door al uw contracten te groeperen. Een oplossing waarmee u kunt profiteren van de volgende voordelen:

 • Eén enkele premie,
 • Voordelige voorwaarden,
 • Een mogelijke maandelijkse betaling.


Ardenne Prévoyante verzekering voor zelfstandigen en bedrijven

Ardenne Prévoyante biedt haar zelfstandige en zakelijke klanten de volgende dekkingen:

Autoverzekering

Naar het voorbeeld van de voorgestelde oplossingen voor particulieren, biedt Ardenne Prévoyante u bescherming voor uw bedrijfsvoertuigen met de volgende dekkingen en diensten

 • Een autoverzekering op maat met gratis eerste hulp.
  Dekking voor uw andere voertuigen zoals motoren, fietsen, vrachtwagens, quads en tractoren.
 • Een individuele verkeersverzekering om een forfaitaire vergoeding te krijgen voor de lichamelijke schade die u of een van uw werknemers oploopt bij een verkeersongeval. Dit geldt ongeacht of u al dan niet schuld draagt.
 • De Inter Partner Assistance service, die u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, overal ter wereld hulp en ondersteuning garandeert.


Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

L’Ardenne Prévoyante biedt ook 4 wettelijke aansprakelijkheidsverzekeringen voor professionals:

 • Bedrijfsaansprakelijkheid om uw bedrijf of onderneming te beschermen tegen de financiële gevolgen van een incident waarvoor u verantwoordelijk wordt gesteld in het kader van uw beroepsactiviteit.
 • Objectieve aansprakelijkheid. Deze verzekering dekt wettelijk verplicht lichamelijk letsel en materiële schade geleden door derden na een explosie of brand in uw bedrijfsruimte die toegankelijk is voor het publiek.
 • Agrarische aansprakelijkheid.
 • RC Horeca.


Brandverzekering

Om uw bedrijf, uw materiaal, uw goederen of zelfs uw handelswaar optimaal te verzekeren en zo het goede verloop van uw beroepsactiviteit te garanderen, biedt Ardenne Prévoyante u 2 brandverzekeringsoplossingen:

 • Optimalia Pro,
 • Globale Agricole.


Individuele verzekering

Deze verzekering garandeert u een schadevergoeding bij ongevallen die de verzekerde in het kader van zijn privé- of beroepsleven en overal ter wereld overkomt.

Verzekering Globalia Pro

Het Globalia Pro Pack is het contract op maat van Ardenne Prévoyante voor professionals. Met deze oplossing kunt u uw eigen verzekeringsplan samenstellen en de dekkingen kiezen die aan uw situatie zijn aangepast. U profiteert van één enkel contract, één enkele premie en premievoordelen.

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van l’Ardenne Prévoyante? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van l'Ardenne Prévoyante via Google

Spareo voorzichtigheid!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

L'Ardenne Prévoyante
3.6
Gebaseerd op 70 beoordelingen
powered by Google
Francis BROLETFrancis BROLET
15:33 25 Nov 23
Een familiebedrijf dat ik ken sinds ik klein was... Altijd alert om een ​​oplossing te vinden en voor te leggen.
Le keux MaximeLe keux Maxime
10:31 01 Nov 23
Sacha GilsonSacha Gilson
11:57 29 Sep 23
pauline defortpauline defort
03:32 04 Sep 23
alexis binckomalexis binckom
09:11 02 Aug 23
Een beroemde bende idioten!!!!Mijn partner heeft bij mijn makelaar een offerte aangevraagd voor een omniumverzekering voor haar voertuig met maandelijkse betaling. Die mij naar L'Ardenne prevoyante stuurde waar ik in één keer 6 maanden verzekering kreeg en duurder dan het ontvangen aanbod! Mijn partner besloot op te zeggen en keerde terug naar haar oude verzekeraar. Dus een aanmaning en ze hebben mij in de verzekeringsdossiers gezet of ik weet niet wat ook al rijd ik sinds 2006 in een bedrijfswagen en is er in mijn auto nooit iets verzekerd! Ik kan geen enkel voertuig meer verzekeren op mijn naam gedurende 3 jaar... ook al stond het oorspronkelijk op de naam van mijn partner!!!! Ga daar nooit heen.... het is absoluut onzin!!! Nul nul nul
Anne LiseAnne Lise
10:13 24 Feb 23
Zeer snelle reactie aan de telefoon.Charmant persoon, relevante informatie ontvangen.Uitstekend tarief voor verzekeringen.
Dessole LorisDessole Loris
13:08 20 Feb 23
Klantenservice nul en niet snel per e-mail, ik moet een terugbetaling ontvangen die verwacht wordt sinds 20 oktober 2022 voor een aanvullende pechverzekering wanneer mijn plaat is geannuleerd en nog steeds niets ontvangen !!!! Mijn makelaar heeft al twee keer het nodige gedaan maar geen duidelijk antwoord. Waarvoor zijn deze mensen die achter computers werken????? Denk aan de klanten want dankzij hen werk je!!!
David R.David R.
15:38 14 Feb 23
Goede verzekering. Goede prijs en garantie. Jammer dat er weinig informatie online te vinden is
Jean-Pierre MottinJean-Pierre Mottin
05:20 02 Feb 23
Goede verzekering, maar ze werken nog steeds zoals in de jaren 80, dus soms duurt het 4 dagen voor iets van 10 minuten.
Alain HawotteAlain Hawotte
09:34 29 Dec 22
bedrijf dat met makelaars werkt en op mensenmaat blijft! juichen
ES DES D
13:22 15 Sep 22
Maanden en maanden en maanden wachten en onophoudelijk heen en weer, geen reactie op e-mails... Gewoon onaanvaardbaar.
Michel EMichel E
16:04 13 Dec 21
Na schade aan het dak na de storm Aurore van 21 oktober, blijf ik in afwachting van de welwillendheid van deze "verzekering". Geen reactie na meerdere herinneringen aan makelaars. De verzekerden laten wachten tot ze genoeg hebben van het claimen van hun vergoedingen, is dat hun enige kracht? Met een aanmaning die u oproept om uw wettelijke en contractuele verplichtingen na te leven, zal dit misschien de situatie deblokkeren?
Steph397 *Steph397 *
08:29 26 Sep 20
Om te vluchten, sta jezelf toe omdat je al klant bij hen bent om een ​​nieuwe domiciliëring op jouw naam te activeren (maar in werkelijkheid voor een ander, dus per ongeluk) zonder dat je iets als een nieuw document hebt ondertekend of iets hebt overhandigd dat het bij je is bank!!! De makelaar waarschuwde hen vanaf de eerste domiciliëring maar ondanks alles kwam er een tweede en een derde aanmaning!!! Gelukkig controleer ik regelmatig mijn online bankrekening, anders had ik achteraf al 600 euro afgeschreven om ze terug te vorderen... Succes!
js_loader

Hoe kan ik contact opnemen met l'Ardenne Prévoyante?

Als u vragen of opmerkingen heeft over de door Ardenne Prévoyante aangeboden producten, raden wij u aan contact op te nemen met uw makelaar.

De officiële contactgegevens van Ardenne Prévoyante zijn als volgt:

Postadres

L’Ardenne Prévoyante, een merk van AXA Belgium NV
Avenue des Démineurs, 5
B-4970 Stavelot

Bedrijfsnummer (BCE): 0404 483 367 RPM Brussel

Erkenningsnummer: 0039

Telefoon : 080.85.35.35

Fax : 080.86.29.39

E-mail : ap@ardenne-prevoyante.com

Website : www.ardenneprevoyante.be

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier