Athora Logo

Athora

De geschiedenis van Athora

Athora Belgium, voorheen Generali Belgium, is een dochteronderneming van de Athora Groep, een Europese verzekerings- en herverzekeringsmaatschappij die al 120 jaar actief is op de Belgische markt. Athora heeft zich gespecialiseerd in één gebied: beleggen en pensioensparen voor particulieren en zelfstandigen. Athora België heeft nu 220 mensen in dienst om aan de behoeften van zijn 200.000 klanten te voldoen met een breed scala aan levensverzekeringsproducten.

In 2021 bedroeg het totale premie-inkomen van Athora 637,6 miljoen euro. De activaportefeuille van Athora Belgium bedraagt momenteel 7,9 miljard euro.

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van Athora?

Athora biedt haar producten uitsluitend aan via een netwerk van meer dan 500 onafhankelijke makelaars.

Aangezien de door Athora verdeelde levensverzekeringsproducten enkel verkrijgbaar zijn via makelaars, kunnen wij ze niet rechtstreeks aanbieden op Spareo.be. Om echter zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen, hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt van professionele en ervaren makelaars om u van dienst te zijn. Indien u geïnteresseerd bent in één van de Athora producten, nodigen wij u uit om het onderstaande offerte aanvraagformulier in te vullen en de Athora product(en) van uw keuze te specificeren.

De mening van Spareo over Athora

Welke producten biedt Athora aan?

Athora biedt u de mogelijkheid om te sparen en te beleggen via een breed scala aan spaar- en beleggingsverzekeringsoplossingen.

  • Als u wilt beleggen, biedt Athora u in tak 23 tal van beleggingsverzekeringen aan.
  • Als u wilt sparen, kunt u kiezen uit de spaarverzekeringsoplossingen van tak 21 van Athora met een gewaarborgde rentevoet.
  • Pensioen voor particulieren: u kunt ook kiezen om te beleggen of te sparen voor uw pensioen via een pensioenspaarverzekering van tak 23 of 21 of een langetermijnspaarverzekering.
  • Aanvullend pensioen voor zelfstandigen: Athora laat u toe te beleggen of te sparen voor uw pensioen in het kader van uw beroepsactiviteit via uw onderneming of als natuurlijke persoon (EIP, PLCI).

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van Athora? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van Athora via Google

Spareo voorzichtigheid!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Athora Belgium
2.2
Gebaseerd op 168 beoordelingen
powered by Google
Faisal AlbashaFaisal Albasha
07:56 26 Aug 23
Kris NeKris Ne
07:43 31 Jul 23
Geen reactie op mails of telefoontjes.Ik raad deze verzekering niet aan.
Brigitte CocheBrigitte Coche
11:03 15 Jul 23
Waardeloos !!
Damien FrancoisDamien Francois
09:12 07 Jul 23
absoluut hoorbaar en frauduleus!!!!!!!!!!!!!!!!!! voorkomen!!!!!!!!!!!!!!!!!
t wt w
14:59 30 Jun 23
Geen reactie op mail, telefonisch super slecht bereikbaar (al een teken dat de klantenservice niet goed is).Ik stuurde een e-mail op 09/6/23, ik start opnieuw op 20/06, en ik bel, wonder dat ze me antwoorden: "maar mevrouw, het duurt 10 dagen behandeling", ik vertel haar dat het al 11 dagen geleden is en nog steeds geen antwoord !!! "ja, maar het zijn 10 werkdagen, weekenden tellen we niet mee". OK, ik volg op 28/06 per e-mail en ik bel, ik leg het opnieuw uit, "ja, we gaan je dossier in noodgevallen plaatsen", ik vertel hem dat ik niet blij ben, omdat de verwerkingstijd was 10 dagen, vanaf Plots spelen we dood en nemen we niets op aan de telefoon.Ik stuur mijn mail terug op 30/06 en ik bel terug, ze doen hetzelfde bij mij "we leggen je dossier bovenaan de stapel" en hij zegt dat de service niet goed is; weer dood. Verzekeraars zijn altijd snel met het claimen van hun premie en altijd bij afwezige abonnees als er een probleem is!! Betreurenswaardige en zielige service !!!,
Eric BauwensEric Bauwens
10:21 02 Oct 22
Onmogelijk om iemand telefonish te bereiken, gebeld om 8:30 en heb het opgegeven na meer dan 40 minuten te wachten!
נתן יונהנתן יונה
14:17 08 Jun 22
Ik probeer mijn geld te krijgen. En nadat ik alle documenten heb ondertekend en verzonden, probeer ik ze al drie weken te krijgen en niemand reageert op mijn e-mails, ook al probeer ik het de hele tijd !! Ik heb naar allerlei mensen in het systeem gestuurd en niemand antwoordde mij
Domien DelforgeDomien Delforge
10:46 10 Dec 21
Onmogelijk om contact op te nemen. Simpele vraag gesteld: ik heb een dossiernummer en moet weten welke agent ik dien te contacteren om hier informatie over te krijgen. Klaarblijkelijk een onmogelijke opdracht, nooit zo'n incompetent bedrijf gezien.
Ingrid De witIngrid De wit
15:37 03 Aug 21
Ben al 3 maanden bezig om informatie over mijn groepsverzekering te krijgen. Iedere week zowel telefonisch als per mail geprobeerd contact te krijgen. Op het nummer van het contactcentrum personen aan de lijn gehad die amper Nederlands, Frans of Engels spraken. Nooit iemand te bereiken. Vandaag na een ander nummer geprobeerd te hebben eindelijk na 35 minuten mijn dossierbeheerder aan de lijn gehad met de uitdrukkelijke belofte om de door mijn gevraagde informatie te mailen. Kreeg de opmerking al lachend dat ik ze nu toch aan de lijn had na 3 maanden !!!! Werkelijk ongelofelijk. Helaas wederom niets ontvangen. Onbegrijpelijk dat je daar een hoop gespaard geld hebt staan en al maanden bezig bent om antwoorden te krijgen. Na het lezen van alle klachten onbegrijpelijk dat deze maatschappij zo zijn werk blijft doen en klanten en hun geld in de kou staan!!!!
myriam de meersmanmyriam de meersman
08:40 25 Jun 21
om een nalatenschap te regelen meer dan 3 maanden nodig, heel onvriendelijk personeel, doen er alles aan om u af te wimpelen en niet te moeten uitbetalen. beantwoorden nog geen mails of klacht. nog geen cent gezien na 3 maanden , ze vinden steeds iets nieuw uit om het dossier te rekken.
js_loader

Hoe kan ik contact opnemen met Athora?

Indien u vragen heeft over uw Athora verzekeringscontract of indien u klachten heeft, nodigt Athora u uit om contact op te nemen met uw makelaar. U kunt ook de FAQ op hun website raadplegen.

De officiële contactgegevens van Athora België zijn als volgt

Mail

Athora België
Marsstraat 23
1050 Brussel

Bedrijfsnummer: 0403.262.553

Telefoon : 02 403 87 00

Fax : 02 403 86 53

Mail : servicedesk.be@athora.com

Website: www.athora.com/be/nl

Goed om weten: de openingsuren van de telefonische dienst van Athora Belgium zijn van maandag tot vrijdag, van 9 tot 17 uur.

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier