Logo Baloise

Baloise

De geschiedenis van Baloise Insurance

Baloise Belgium NV, een dochteronderneming van de in Zwitserland gevestigde Baloise Group, is onder de handelsnaam Baloise Insurance een verzekeringsmaatschappij die is ontstaan uit de fusie van Avero, Mercator en Nateus.

Hoewel het een nieuw bedrijf is, heeft Baloise een rijke geschiedenis en breidt het zich nu snel uit. In België is Baloise Insurance een van de vier grootste verzekeraars in de schadeverzekeringssector en tevens marktleider op het gebied van zee- en transportverzekeringen. 

Baloise Verzekeringsmaatschappij in België

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van Baloise Insurance?

Baloise Insurance biedt haar verzekeringsproducten indirect aan particuliere en zakelijke klanten. Om een Baloise-product af te sluiten, moet u dus een makelaar inschakelen die een offerte opstelt

Aangezien de door Baloise Insurance verdeelde producten enkel verkrijgbaar zijn via verzekeringsmakelaars, kunnen wij ze niet aanbieden op Spareo.be.

Om u echter de best mogelijke service te bieden, hebben wij een aantal professionele en ervaren makelaars geselecteerd om u van dienst te zijn. Als u geïnteresseerd bent in een van de Baloise producten, vul dan het onderstaande aanvraagformulier in en vermeld het product of de producten van uw keuze.

De mening van Spareo over Baloise

De aangeboden producten door Baloise Insurance

Baloise Insurance biedt een breed aanbod van verzekeringsproducten voor particuliere en zakelijke klanten om ervoor te zorgen dat zij in elke situatie gedekt zijn.

Baloise verzekering voor particulieren

 • Baloise Autoverzekering: Baloise biedt dekking voor uw voertuig (auto, motor, bestelwagen) met een aansprakelijkheidsverzekering voor motorvoertuigen (standaardverzekering), maar ook verschillende soorten aanvullende bescherming zoals Omnium, Rechtsbescherming of Bestuurdersverzekering en een Private Lease-oplossing.
 • Baloise woning en inboedel verzekering : 
  • Brandverzekering van Baloise beschermt uw woning tegen brandschade, maar ook tegen vele andere gevaren zoals waterschade, olieschade, glasbreuk en natuurrampen. Bovendien biedt deze verzekering u gratis Baloise Assistance om u te helpen bij het organiseren en betalen van alle hulp die u nodig hebt (eerste hulp, hulp bij het vinden van geschikte vakmensen, enz.)

  • De Baloise huispersoneel verzekering is een ongevallenverzekering die de werknemers die u thuis tewerkstelt (tuinmannen, schoonmakers, babysitters, enz.) dekt tegen ongevallen die zich tijdens hun werk kunnen voordoen.
 • Baloise familiale verzekering
  • De Baloise familiale verzekering Gezin Select dekt schade die aan derden wordt toegebracht door u of iemand die uw woning deelt. Dit geldt ongeacht of u op bezoek bent, reist, wandelt of fietst. 
  • U kunt ook kiezen voor een evenementenverzekering die de organisatie van een groepsexcursie, een sporttoernooi, een kerstmarkt of een Halloweenfeest dekt.
  • Met de Cyberverzekering Cyber Safe Gezin van Baloise bent u beschermd wanneer u op het net en sociale netwerken surft of online winkelt.
  • De Baloise Ongevallenverzekering beschermt u en uw gezin bij een ongeval.
 • Sparen, beleggen met Baloise: Baloise biedt ook spaar- en beleggingsoplossingen via een brede waaier van producten aangepast aan elk beleggersprofiel zoals Tak 21, Tak 23 of fondsspaarplan oplossingen.

Wilt u een offerte ontvangen voor een of meer van de door Baloise aangeboden verzekeringen? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Baloise Insurance voor ondernemers

 • Baloise wagenpark verzekeringen: Baloise Insurance biedt verschillende verzekeringsoplossingen om uw bedrijfsvoertuigen te dekken:
  • Met de Autoverzekering dekt u bedrijfswagens, personenauto’s, bestelwagens, tweewielers en minibussen tot maximaal 3,5 ton die u en uw werknemers gebruiken.

  • Een vrachtwagenverzekering dekt uw vrachtwagens, tractoren en ander rollend materieel.

  • Met de Vervoer Eigen Rekening Verzekering kunt u de lading van uw bedrijfswagens verzekeren tegen schade en diefstal.

  • Als u niet alleen goederen maar ook machines vervoert, kunt u kiezen voor een Machinebreukverzekering om schade aan apparatuur die aan uw voertuigen is bevestigd en aan de heftruck aan boord te verzekeren.

  • De rechtsbijstandverzekering Formule Supra van Baloise biedt u juridische bescherming bij een ongeval met uw bedrijfswagen dat leidt tot een discussie met de tegenpartij.

 • Baloise bedrijfsverzekering
  • De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Baloise dekt schade aan derden veroorzaakt door uw bedrijf of activiteiten.

  • De Cyber Safe Bedrijven biedt u de nodige online bescherming wanneer uw preventiesystemen hebben gefaald.

  • De tienjarige aansprakelijkheidsverzekering biedt u een uitgebreide dekking in de bouwsector, zowel voor de eigenaar als voor de aannemer.

  • Met de Handel Plus Insurance kunt u uw bedrijfspand beschermen tegen brandrisico’s.

  • Met Baloise kunt u ook elke ernstige elektronische of
   Baloise laat u ook toe om ernstige elektronische of mechanische problemen te dekken met de Machinebreukverzekering.

  • Met de allriskverzekering Elektronica dekt u al uw elektronische en elektrische apparaten zoals computers, betaalterminals of telefooninstallaties tegen onverwachte materiële schade of verlies. 

 • Baloise Groepsverzekering: Baloise biedt een aantal groepsverzekeringsoplossingen om de financiële zekerheid van uw werknemers te garanderen. U kunt kiezen voor een Bonus Plan, een Benefit Plan of een IPT (Individuele Pensioentoezegging voor loontrekkenden).


 • Sparen met Baloise: met Baloise kunt u als zelfstandige sparen voor uw pensioen en tegelijkertijd genieten van een aantrekkelijk fiscaal voordeel. 
  • Met de VAPZ (Vrij Aanvullende Pensioen voor Zelfstandigen) kunt u een aanvullend pensioen opbouwen dat fiscaal en sociaal interessant is.
  • Als zelfstandige bedrijfsleider kunt u die VAPZ ook aanvullen met een IPT (Individuele Pensioentoezegging voor loontrekkenden).
  • U kunt ook een POZ (Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen) afsluiten om uw wettelijk pensioen aan te vullen en u tegelijkertijd te beschermen bij arbeidsongeschiktheid en/of vroegtijdig overlijden.

Waardering & klantenbeoordeling van Baloise via Google

Spareo voorzichtigheid !

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!/

Baloise
3.3
Gebaseerd op 343 beoordelingen
powered by Google
ron dekeron deke
21:00 01 Oct 23
Fijne verzekering
H. A.H. A.
20:09 26 Sep 23
Werkgever dat respect heeft voor elke cultuur en open staat voor diversiteit. Flexibele werkuren en mogelijkheid tot thuiswerk. Aanrader om te solliciteren bij Baloise. Ik heb een zus die er werkt en krijg alleen maar lovende verhalen te horen. Ik ben aan het wachten op een vacature waar ik aan voldoe om ook te solliciteren.
WALTER WALSCHOTSWALTER WALSCHOTS
07:11 25 Sep 23
Word niet geholpen
jan verstappenjan verstappen
05:06 25 Sep 23
Shareef AlqabatShareef Alqabat
16:10 19 Sep 23
Ik raad het niet aan, ze hebben slechte werknemers.
sinicynaite alinasinicynaite alina
07:17 16 Jul 23
Sandy SegersSandy Segers
14:00 14 Jul 23
monique helsenmonique helsen
14:45 01 Feb 23
Inderdaad… BLIJF WEG van BALOISE!!!Al jaaaaaaren netjes en op tijd de jaarpremie betaald, maar heb je eens eenmalig een KLEIN schadegevalletje … meer dan 7 maanden zagen, bellen, mailen, van het kastje naar de muur gestuurd worden ZONDER enige uitleg, informatie en ZEKER GEEN uitbetaling!!MEN ZEGGE HET VOORT en ZEG JE VERZEKERING zeker TIJDIG OP!!! DRIE maanden voor de vervaldag TEN LAATSTE!!! Om op VTM reclame te maken, hebben ze geld! Om hun verzekerden te betalen NIET!! Ik ga met deze zaak verder, want ik laat het zo niet! Mensen allemaal… VERTEL het verder, want NIEMAND mag nog BEDROGEN worden door BALOISE!!!EN BALOISE… DURF hier geen excuses te plaatsen WANT IK BEN JULLIE ZEVER MEER dan BEU!!!
Eline PoelsEline Poels
15:30 25 Jan 23
Dan wil je een klacht ingeven in het klachtenformulier op hun website, werkt de verstuur knop niet...
Laurens OLaurens O
13:59 07 Dec 22
Ik blijf herinneringen krijgen i.v.m. een verzekering dat al meer dan een jaar geleden afgesloten is. Aan de telefoon krijg ik te horen "we kunnen dat niet aanpassen in ons systeem." Ik zou volgens Baloise de brieven mogen negeren, maar ze blijven ze opsturen (inclusief dreigende taal). Zéér bizar.
Parano TvParano Tv
12:38 03 Dec 22
Nooit meer Baloise! Slechtste verzekering ooit! Communicatie en service was super slecht! Meteen overgestapt naar AXA. Zeer tevreden!
alm3ndr1talm3ndr1t
12:42 28 Nov 22
kort gezegd, een grap van een firma! om de maandelijkse betalingen te innen staan ze als eerst, maar eenmaal er een schadegeval is waarvan het bedrag het hen niet aanstaat, stoppen ze ermee en sturen ze je een brief met het schrappen van de verzekeringsovereenkomst, een grote circus daar
Zeker geen aanrader, schade afhandeling duurt maanden en expert communiceert niet, moet zelf achter info aanlopen
jason vandenveegaetejason vandenveegaete
20:23 11 Aug 22
Qua prijzen goed, daar blijft het ook bij. Communicatie een grote 0, maandelijks willen betalen maar na 5 mails en meerdere telefoontjes niks van informatie voor te betalen... Dan vragen ze je om een jaar volledig te betalen, waar je maximum 1 maand de tijd voor krijgt. Kan je het niet binnen de maand betalen dan volgt er een schrapping. 1 GROTE GRAP JULLIE SERVICE
FilipFilip
13:39 18 Jul 22
Heel slechte ervaring met baloise in verband met polis brandverzekering. Een lek in ons zwembad de leidingen zitten in de polis opgenomen. Een deskundige firma laten komen maar deze heeft niet alle leidingen nagekeken en nu foto,s door gestuurd naar de man die ons dossier behandeld binnen baloise met de melding dat dit niet is nagekeken en foto,s van onze terrasvloer die schade begint te vertonen maar die trekt hem daar blijkbaar niks van aan . Behandelen ze altijd zo hun klanten ? Wat een schadebeheerder. Maar ik mag verder zelf voor de extra interventie betalen 490 euro betalen. Waarom nog een verzekering nemen bij Baloise
Francois LagniauFrancois Lagniau
10:50 25 Jun 22
Ik ben al super lang aan het wachten op mijn rekening voor mijn eerste aanbetaling voor mijn auto verzekering ik krijg van mijn garagist te horen van de makelaar die bij jullie een auto verzekering heeft genomen voor mij dat jullie een grote achter stand hebben in dossier verwerking meer als rond uit schandalig dit heb ik nergens al meegemaakt Mvg François Lagniau
Julie Van ermenJulie Van ermen
13:09 10 Jun 22
Ronduit schandalige service. De zinnen als geen "ik heb hier geen zin in" , alsook "krijgt u geen post dan moet je klagen bij bpost" zijn enkele voorbeelden om te tonen dat er totaal geen klantvriendelijkheid is alsook de toch wel schandalige manier van aanspreken en het niet willen verder helpen van een klant. Als ook het top punt van arrogantie bij de dossier beheerder. Verouderde werkwijze, het niet correct uitvoeren van de wettelijke procedures, etc. Bewijzen wat deze maatschappij waard is. Het enige lichtpuntje hier was de vriendelijkheid van de onthaal medewerkster. Dus wel een duim omhoog voor deze vrouw.
js_loader

Hoe kan ik contact opnemen met een adviseur van Baloise Insurance?

Als u vragen heeft over uw verzekering, raden wij u aan eerst contact op te nemen met uw verzekeringsmakelaar. Uw makelaar kent uw zaak het beste en kan u zo goed mogelijk helpen.

Als u uw verzekeringsmakelaar niet kunt bereiken, kunt u contact opnemen met Baloise Insurance. Zorg ervoor dat u uw volledige naam, telefoonnummer, dossier- of polisnummer, e-mailadres en uw vraag vermeldt.

De officiële contactgegevens van Baloise Insurance zijn:

Baloise Insurance – Hoofdzetel
Posthofbrug 16
2600 Antwerpen (Berchem)

Tel : +32 (0)3 247 21 11

Mail : beheer@baloise.be (voor alle vragen over de verzekeringspolis) of  schade@baloise.be (voor elke vraag met betrekking tot een schadedossier)

Website : www.baloise.be 

RPM Brussel– BTW BE 0400.048.883

Baloise is een verzekeringsmaatschappij met een vergunning van FSMA 000096

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier