belfius verzekering logo

BELFIUS

De geschiedenis van Belfius

Belfius Insurance is een dochteronderneming van de Belfius Bank- en Verzekeringsgroep. Sinds eind 2011 is Belfius Insurance eigendom van de Belgische Staat. Het is eigendom van de Belgische staat via de Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij (FHIC), die belast is met het toezicht op de deelneming.

Belfius Insurance is thans de vijfde grootste verzekeringsmaatschappij in België. Dankzij haar multimerkenaanpak (Belfius Assurances, Les AP en Corona Direct) en haar multikanaalaanpak kan zij gedifferentieerde diensten en producten aanbieden aan al haar klanten om hen een aan hun behoeften aangepaste oplossing te bieden.

Belfius Verzekering

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van Belfius?

Belfius Insurance verdeelt een compleet gamma levens- en schadeverzekeringen voor particulieren, zelfstandigen, bedrijven, de social profit sector en de publieke sector.

Er zijn 3 manieren om een Belfius-verzekering af te sluiten:

  • Als u al klant bent bij Belfius, via de mobiele app van Belfius of vanachter uw computer door in te loggen op uw Belfius Direct Net-rekening.
  • Met de hulp van een Belfius Connect-expert door te klikken op het rode contacticoontje rechtsonder op de contactpagina van de Belfius-website.
  • Met een financieel adviseur van Belfius door een afspraak te maken in een kantoor.


Aangezien de door Belfius verdeelde verzekeringsproducten en -diensten enkel verkrijgbaar zijn via hun exclusieve agenten, kunnen wij ze niet rechtstreeks aanbieden op Spareo.be.

De mening van Spareo over Belfius

Welke producten biedt Belfius aan?

Belfius Insurance biedt haar particuliere klanten, zelfstandigen en bedrijven een volledig gamma levens- en schadeverzekeringsproducten aan.

Belfius-verzekering voor particulieren

Voertuigen: ongeacht uw vervoermiddel (fiets, auto, motor) biedt Belfius u een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (verplicht), een bijstandsverzekering, een Mini-Omnium en een Full Omnium. U kunt ook kiezen voor verschillende aanvullende opties zoals een bestuurdersverzekering, pechverhelping en rechtsbijstand.

Woning: Belfius verdeelt ook verschillende brandverzekeringsformules aangepast aan uw situatie, naargelang u een appartement huurt, een huis huurt, een huis bezit of verhuurder bent.

Gezin: om uw gezin in te dekken, biedt Belfius twee soorten verzekeringen aan:

  • Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering: u kunt kiezen uit 4 opties om vergoed te worden in geval van schade die u of een lid van uw gezin aan een derde toebrengt in het kader van uw privéleven.
  • Ongevallenverzekering priveleven: om te genieten van financiële bescherming en bijstand in geval van een ongeval thuis, bij sport of vrije tijd.


Reizen: met de reisverzekering Belfius Assistance genieten u en uw gezin bijstand en repatriëring in geval van ziekte of ongeval tijdens uw reizen. Als houder van een Belfius Star Mastercard profiteert u al van een inbegrepen reisannuleringsverzekering en een reeks dekkingen bij het boeken van uw reizen.

Belfius-verzekering voor professionals

Belfius Insurance verdeelt ook dekkingen speciaal voor professionelen:

Om uzelf en uw werknemers te verzekeren, kunt u kiezen uit een brede waaier van verzekeringsoplossingen aangepast aan uw statuut en uw activiteitensector: de Protection Insurance, de Directors’ Liability Insurance, de Workplace Accident Insurance of de Group Insurance.
Om uw activiteit te verzekeren, biedt Belfius u een brede waaier aan verzekeringsoplossingen zoals de Operationele Aansprakelijkheid (verplicht) en de All Risks en Machinebreukverzekering om uw goederen en uitrusting te verzekeren. U kunt ook kiezen voor verschillende formules om uw bedrijfsvoertuigen te verzekeren.
Om uw professionele kredieten te verzekeren, verdeelt Belfius de Belfius Business Credit Protect. Deze waarborg geeft u financiële zekerheid als u door arbeidsongeschiktheid of overlijden uw professionele leningen niet meer kunt terugbetalen.
Belfius Bizz Bubble is het schadeverzekeringspakket op maat van Belfius. U kunt kiezen voor twee basisverzekeringen (auto, brand, arbeids- of privé-ongevallen, bedrijfsaansprakelijkheid) en aanvullende verzekeringen naargelang uw behoeften.
Belfius Bizz Bubble Medical is het professionele verzekeringspakket van Belfius dat speciaal voor professionals in de gezondheidszorg werd samengesteld. U kunt alle essentiële verzekeringen voor uw activiteit bundelen in één contract en daarbij profiteren van aantrekkelijke tarieven en voordelen.

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van Belfius? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van Belfius via Google

Spareo voorzichtigheid!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Belfius Bank & Insurance
3.3
Gebaseerd op 93 beoordelingen
powered by Google
Burhan DemirBurhan Demir
09:43 02 Sep 20
Zeer slechte en onbeschoft medewerker Anouk Herwyn.Laatste keer dat ik daar nog een verzekering neem.Heb meerdere gebouwen bij Belfius Insurance,maar in de toekomst jamais!!!
Pieter D.Pieter D.
19:02 22 Dec 18
Wij hadden een waterlek en de Belfius assistance heeft ons heel goed begeleid om snel de passende oplossing te voorzien. Dank!
Chaima NoraChaima Nora
09:33 25 Sep 18
Schade aan inboedel opgelopen Door waterschade. Nu al een jaar aan de gang nog steeds geen vergoeding gekregen. Elke keer als ik bel krijg ik te horen dat het raar is dat er nog niets aan is gedaan steeds maar excuses. Ze hopen dat je het beu word en opgeeft. Ongelooflijk slechte verzekeringsmaatschappij.
John SchuttJohn Schutt
10:56 04 Sep 17
Vriendelijke mensen, super service
Truiens ProefProjectTruiens ProefProject
13:05 14 Mar 17
Typische verzekeringsmaatschappij enkel op geld uit. Spijtig!
js_loader

Hoe kan ik contact opnemen met Belfius?

Als u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u om te beginnen de FAQ op de website van Belfius Verzekeringen raadplegen.

U kunt uw vraag ook rechtstreeks stellen aan Bbot Assistant, de virtuele assistent van de Belfius-website. Klik daarvoor op het rode contacticoontje rechtsonder op de contactpagina.

Wenst u uw financieel adviseur van Belfius te spreken, dan kan dat per e-mail, telefoon of bericht via Belfius Direct Mobile of Net of door een afspraak te maken in een van de Belfius-kantoren.

U kunt Belfius ook volgen op sociale netwerken via hun Facebook, Twitter en Linkedin pagina’s.

De officiële contactgegevens van Belfius België zijn als volgt:

Postadres

Belfius Verzekeringen NV
Charles Rogierplein 11
B-1210 Brussel

Bedrijfsnummer: 0405 764 064

Erkenningsnummer NBB: 0037

Telefoon: +32 2 286 76 11

Website : www.belfius.be

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier