beobank logo

BEOBANK

De geschiedenis van BeoBank

Beobank, een dochteronderneming van Crédit Mutuel Alliance Fédérale, is een Belgische bank die een breed scala aan producten en diensten aanbiedt aan particulieren en professionals. Als full-service retailbank biedt Beobank verzekerings-, betalings-, beleggings- en spaaroplossingen en leningen aan.

Beobank stelt momenteel meer dan 1.366 mensen tewerk in 213 lokale kantoren, waaronder 10 Pro Centers (kantoren speciaal voor hun professionele klanten) en heeft ongeveer 742.000 klanten, waaronder particulieren, zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepen.

BeoBank

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van BeoBank?​

Particulieren kunnen een Beobank verzekeringspolis afsluiten via hun kantorennetwerk of online.

Voor online aanvragen kunt u een offerte aanvragen via uw smartphone met de Beobank Mobile applicatie of via uw browser met Beobank Online. Zodra u het product hebt gesimuleerd waarop u wilt intekenen, kunt u ervoor kiezen om uw offerte per e-mail te ontvangen of de inschrijving 100% online te voltooien met Itsme.

Als u een offerte per post wenst te ontvangen, moet u contact opnemen met een Beobank-adviseur op een van de manieren die onderaan dit artikel worden aangegeven.

De mening van Spareo over BeoBank

Welke producten biedt BeoBank aan?​

Beobank is een verzekeringstussenpersoon die verzekeringsproducten van Partners Insurance en North Europe Life Belgium aanbiedt aan particuliere klanten. Beobank verdeelt tal van verzekeringsoplossingen om uw mobiliteit, uw woning en uw gezin in te dekken.

Verzeker uw mobiliteit met Beobank

Beobank Autoverzekering van Partners Assurantiën

U kunt uw auto beschermen met 4 verschillende soorten autoverzekeringen:

 • De Burgerlijke Aansprakelijkheid, die de schade dekt die u met uw voertuig aan een derde toebrengt na een ongeval.
 • De Mini Omnium die u beschermt tegen schade aan uw voertuig na een onverwachte gebeurtenis.
 • De Mini Omnium Plus die u verzekert tegen het totale verlies van uw auto bij een ongeval.
 • De Full Omnium, die u de meest uitgebreide dekking biedt met vergoeding van alle schade aan uw voertuig en zijn inhoud.


Beobank Motorfietsverzekering van Partners Assurances

De Beobank Motorfietsverzekering dekt uw motorrijtuigen van 2 tot 4 wielen en die meer dan 50 cm³ / 4 000 W hebben (scooter, motorfiets, trike en quad). U kunt kiezen uit 3 formules:

 • Burgerlijke aansprakelijkheid, die de schade dekt die u veroorzaakt aan een derde na een ongeval met uw voertuig.
 • Mini Omnium, die u de schade vergoedt die u aan uw eigen voertuig veroorzaakt na een onverwachte gebeurtenis.
 • Het Full Omnium voor een optimale dekking met terugbetaling van alle schade aan uw voertuig en zijn inhoud.


Beobank bromfietsverzekering van Partners Assurantiën

De bromfietsverzekering van Beobank dekt uw 2- tot 4-wielige voertuigen met een maximumsnelheid van 45 km/u en een maximale cilinderinhoud van 50 cm³ / 4.000 W (scooter, bromfiets, autonome speed pedelec en quad). U kunt kiezen uit 2 opties:

 • Wettelijke aansprakelijkheid, die de schade dekt die u aan derden toebrengt na een ongeval met uw voertuig.
 • Mini Omnium, die u de materiële schade aan uw eigen voertuig vergoedt na een onverwachte gebeurtenis.


Uw woning verzekeren met de Beobank Woningverzekering van Partners Assurantiën

Of u nu eigenaar, verhuurder, huurder of student bent, Beobank biedt u verschillende formules om uw woning te beschermen. Met de basiswaarborgen van deze verzekering is uw woning beschermd tegen schade door brand, maar ook door een aanslag, storm, hagel, waterschade, natuurrampen, sneeuwdruk, gebroken ruiten of de werking van elektriciteit. U kunt ook kiezen voor een aantal optionele waarborgen om uw woning en inboedel optimaal te verzekeren.

Daarnaast biedt Beobank een aantal aanvullende waarborgen die ook door Partners Assurantiën in het kader van uw woningverzekering worden verdeeld:

 • De dekking Burgerlijke Aansprakelijkheid Gezin, die u dekking biedt tegen lichamelijk letsel en materiële schade aan derden in de uitoefening van uw privéleven.
 • De dekking Family Legal Protection die u bijstaat in uw juridische procedures in geval van een geschil in het kader van uw privéleven. Uw juridische kosten zijn dus gedekt en u kiest zelf de advocaat die u wilt. U wordt ook vergoed als de persoon die verantwoordelijk is voor uw schade failliet wordt verklaard.
 • Burgerlijke aansprakelijkheid voor paardeneigenaars: deze uitbreiding van de verzekering Gezinsaansprakelijkheid dekt de schade aan derden veroorzaakt door uw paard.


Uw gezin verzekeren bij Beobank

De Beobank Familiale Aansprakelijkheidsverzekering van Partners Assurantiën

De Beobank Familieverzekering dekt u en uw gezin voor schade die derden in de privésfeer lijden.

De overlijdensverzekering Beobank Family Protection Plan van North Europe Life Belgium

U kiest een te verzekeren kapitaal (maximaal 125.000 euro) dat wordt uitgekeerd aan de begunstigde(n) van uw keuze in geval van uw overlijden tijdens de looptijd van uw polis. U kunt ook kiezen voor verschillende aanvullende waarborgen.

Beobank Funeral Plan Overlijdensverzekering van North Europe Life Belgium

Deze levensverzekering met constant kapitaal voorziet in de uitbetaling van een kapitaal dat u bij de intekening bepaalt (minimum € 2.500 en maximum € 12.000) aan de begunstigde(n) van uw keuze zodat zij de begrafeniskosten kunnen betalen.

Beobank Persoonlijke Ongevallenverzekering van Partners Assurantiën

Deze verzekering beschermt u en uw gezin bij ongevallen in het dagelijkse leven. Ze garandeert de uitbetaling van een forfaitair bedrag bij een gedekt ongeval dat resulteert in hetzij een tijdelijke en volledige arbeidsongeschiktheid van minstens 31 dagen, hetzij een blijvende invaliditeit van minstens 5%, hetzij het overlijden ten gevolge van een ongeval (afhankelijk van de onderschreven waarborgen).

Daarnaast biedt Beobank een Woning- en Gezinsverzekering aan. Dit is een pakket waarin u een woning- en gezinsverzekering kunt combineren.

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van BeoBank Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van BeoBank via Google

Spareo voorzichtigheid!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Hoe kan ik contact opnemen met BeoBank?

Als u al klant bent bij Beobank, raden wij u aan contact op te nemen met een van hun adviseurs via uw persoonlijke Beobank Online ruimte.

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met een Beobank adviseur:

 • Via chat vanaf hun website. Een adviseur zal u onmiddellijk antwoorden van maandag tot donderdag van 9u tot 17u30 en op vrijdag van 9u tot 17u.
 • Via Messenger door te klikken op het messenger-icoontje op de contactpagina van hun website.
 • Per e-mail door hun online contactformulier in te vullen dat toegankelijk is op hun website.
 • Per telefoon op 02.622.20.00. Een adviseur staat u te woord op weekdagen van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30.
 • Door een Beobank kantoor te bezoeken.


U kunt Beobank ook volgen op sociale netwerken via hun Facebook, Linkedin en Youtube pagina’s.

De officiële contactgegevens van Beobank zijn als volgt:

Postadres

Beobank NV/SA
Koning Albert II-laan 2
1000 – Brussel

Bedrijfsnummer: BE 0401.517.147 | RPM Brussel

Email : contactinfo@beobank.be

Telefoon : 02.622.20.00

Website : www.beobank.be

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier