bnp paribas cardif logo verzekering

CARDIF BY BNP PARIBAS FORTIS

De geschiedenis van BNP Paribas Fortis

Sinds zijn oprichting in 1989 staat BNP Paribas Cardif bekend als een innoverende nicheverzekeraar. De onderneming is gespecialiseerd in schuldsaldoverzekeringen en is voortdurend op zoek naar de best mogelijke bescherming voor de verschillende soorten kredieten van haar klanten. Met meer dan 30 jaar ervaring biedt BNP Paribas Cardif verzekeringsoplossingen op maat die beantwoorden aan de specifieke behoeften van elke klant. Het bedrijfsmodel van BNP Paribas Cardif is uniek op de markt en maakt BNP Paribas Cardif tot een leider op het gebied van betalingsbescherming.

BNP Paribas Cardif is meer dan alleen een aanbieder van verzekeringsproducten en streeft naar transparantie en persoonlijke communicatie met zijn klanten. De onderneming hecht veel belang aan wederzijds begrip en is trots op haar aandacht voor de behoeften van haar klanten en makelaarspartners. BNP Paribas Cardif ondersteunt immers meer dan 4.000 makelaars door hun aanbod uit te breiden.

Als wereldleider op het gebied van kredietbescherming speelt BNP Paribas Cardif een essentiële rol in het leven van zijn verzekerde klanten. Het bedrijf biedt spaar- en beschermingsoplossingen om zijn klanten te helpen hun verschillende doelen te bereiken en zich tegelijkertijd te beschermen tegen het onverwachte. Met 100 miljoen klanten in 33 landen heeft BNP Paribas Cardif een sterke positie in drie belangrijke regio’s: Europa, Azië en Latijns-Amerika. Als dochteronderneming van BNP Paribas profiteert BNP Paribas Cardif ten slotte van een uniek bedrijfsmodel gebaseerd op partnerships.

BNP Paribas Fortis by cardif

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van BNP Paribas Fortis?​

BNP Paribas Cardif creëert zijn producten samen met ongeveer 500 distributiepartners uit verschillende sectoren, zoals banken en financiële instellingen, detailhandelaren, autofabrikanten, energiebedrijven, telecommunicatiebedrijven, financiële adviseurs en makelaars. De producten van BNP Paribas Cardif zijn dus verkrijgbaar via deze verschillende partners.

Indien u een verzekering wenst af te sluiten bij BNP Paribas Cardif, vul dan ons offerteaanvraagformulier in en vermeld het (de) Cardif product(en) van uw keuze.

De mening van Spareo over BNP Paribas Fortis

Welke producten biedt BNP Paribas Fortis aan?

Cardif biedt verschillende verzekeringsoplossingen om ervoor te zorgen dat uw lening wordt terugbetaald en om uw nabestaanden te beschermen tegen de financiële gevolgen van uw overlijden.

Cardif biedt u dekking voor uw leningen tegen de financiële risico’s van overlijden, verlies van werk en arbeidsongeschiktheid. Bovendien kunt u als Cardif-klant profiteren van gratis aanvullende hulpdiensten.

De schuldsaldoverzekering van Cardif

De schuldsaldoverzekering is een vorm van levens- of overlijdensverzekering die u kunt afsluiten als u een huis of flat koopt met een hypotheek. Hoewel ze niet wettelijk verplicht is, wordt ze door geldverstrekkers bijna altijd geëist. In geval van overlijden tijdens de looptijd van de hypotheek verzekert deze verzekering de terugbetaling van het uitstaande saldo. Dit is een garantie voor zowel uw familie als uw bank. Uw familie moet immers het resterende bedrag van de lening blijven terugbetalen na het overlijden van de kredietnemer. De schuldsaldoverzekering kan dit bedrag dan geheel of gedeeltelijk terugbetalen.

Afhankelijk van uw situatie biedt Cardif twee soorten schuldsaldoverzekeringen aan:

  • Cardif HYPO PROTECT Classic Outstanding Balance Insurance voor individuele verzekering,
  • Cardif HYPO PROTECT 2WIN Openstaande Saldo Verzekering voor twee personen.


Cardif Lening op afbetaling

Cardif biedt ook de mogelijkheid om uw leningen op afbetaling te verzekeren met de verzekering SHORT TERM PROTECT, een verzekering bij leven of overlijden. Als u een persoonlijke lening op afbetaling hebt afgesloten, zoals een autolening, mag u de financiële gevolgen van deze lening voor uw naasten niet over het hoofd zien. In geval van overlijden door een ongeval, onvrijwillig ontslag of arbeidsongeschiktheid wordt uw lening op afbetaling een extra financiële last voor uw naasten. Met SHORT TERM PROTECT van Cardif kunt u uw gezin door deze moeilijke tijden heen helpen.

Ook hier kunt u kiezen uit twee mogelijkheden, afhankelijk van uw situatie:

  • Cardif SHORT TERM PROTECT CLASSIC verzekering op afbetaling om u individueel te verzekeren, of u nu alleen of samen een lening heeft afgesloten,
  • Cardif SHORT TERM PROTECT 2WIN verzekering op afbetaling om u en uw medekredietnemer samen te beschermen.


Cardif by BNP Paribas aanvullende en optionele dekking

Als u nog meer zekerheid wilt, biedt Cardif u verschillende aanvullende garanties:

Cardif dekking voor overlijden door ongeval

Elk jaar overlijdt een groot aantal mensen als gevolg van een onvoorzien ongeval, wat hun nabestaanden grote financiële problemen kan bezorgen. Met de aanvullende dekking Ongevallen Overlijden van Cardif kunt u uw nabestaanden een dubbele gemoedsrust bieden. Naast de terugbetaling van uw hypotheek met de Hypo Protect Classic schuldsaldoverzekering van BNP Paribas Cardif, ontvangen uw erfgenamen ook een gelijkwaardige vergoeding in geval van overlijden door een ongeval.

Om van deze garantie van Cardif te kunnen genieten, moet u de garantie tegelijk met de Hypo Protect Classic schuldsaldoverzekering afsluiten. De maximale vergoeding bij overlijden door ongeval bedraagt € 200.000. Let op: deze garantie is niet beschikbaar bij de verzekering Kortlopende Protect leningen op afbetaling.

De dekking verlies van werk van Cardif

Als u uw baan verliest, kan het moeilijk zijn om uw lening te blijven terugbetalen. Met de werkgelegenheidsverzekering van Cardif kunt u profiteren van de terugbetaling van uw maandelijkse betalingen.

Om van deze garantie van Cardif te kunnen genieten, moet u deze tegelijk met uw Hypo Protect Classic schuldsaldoverzekering of uw kortetermijnlening Protect Classic afsluiten. In geval van onvrijwillig ontslag ontvangt u het bedrag van uw maandelijkse betaling tot € 2.000 en een maximale vergoeding van 12 maanden per ontslag. Bij ontslag wegens grove nalatigheid wordt echter geen vergoeding betaald.

Dekking totale arbeidsongeschiktheid van Cardif

De aanvullende arbeidsongeschiktheidsdekking van Cardif biedt u financiële zekerheid bij volledige arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval. U kunt deze dekking gelijktijdig met uw Hypo Protect Classic schuldsaldoverzekering of uw kortlopende Protect Classic lening op afbetaling afsluiten. In geval van volledige arbeidsongeschiktheid betaalt Cardif u het bedrag van uw maandelijkse betaling tot € 2.000. Cardif vergoedt u maximaal 36 maanden per ziekte of ongeval. U krijgt echter geen vergoeding als u vrijwillig arbeidsongeschikt bent.

Gratis diensten van BNP Paribas Cardif

Als u sinds 27 maart 2019 een Hypo Protect-verzekering bij Cardif hebt afgesloten, kunt u ten slotte gratis profiteren van hun diensten Second Avis Médical en Cardif Assistance.

De dienst Second Medical Opinion van BNP Paribas Cardif

Via een exclusieve samenwerking met MediGuide biedt Cardif u een second medical opinion in geval van een ernstige ziektediagnose. Het ontvangen van een dergelijke diagnose is een schokkende beproeving en de beslissingen die u daarna neemt zullen een aanzienlijke impact hebben op uw gezondheid. Een second opinion geeft u niet alleen een beter inzicht in uw situatie, maar helpt u ook om de verschillende behandelingsmogelijkheden te ontdekken.

De dienst Cardif Assistance

In samenwerking met Europ Assistance biedt BNP Paribas Cardif hulp aan uw familie in geval van overlijden. Cardif Assistance zet zich in om uw familie volledig te ondersteunen door een reeks hoogwaardige diensten aan te bieden. Het uiteindelijke doel is om uw nabestaanden zoveel mogelijk te ontlasten in deze moeilijke periode.

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van BNP Paribas Fortis? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van BNP Paribas Fortis via Google

Spareo voorzichtigheid!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Hoe kan ik contact opnemen met BNP Paribas Fortis?

Als u vragen heeft over een BNP Paribas Cardif product of een ander verzoek, kunt u contact opnemen met Cardif via de volgende kanalen:

Let op! Als u een Cardif-klant bent, raden wij u aan contact op te nemen met uw makelaar.

  • Neem per e-mail contact op met Cardif via be.customer@cardif.be. Als u een offerte wilt ontvangen, kunt u uw e-mail sturen naar be.offer@cardif.be. Een adviseur zal u zo spoedig mogelijk antwoorden.
  • Neem per post contact op met Cardif op het volgende adres Bergensesteenweg 1424, 1070 Brussel, België. Cardif zal binnen 10 werkdagen antwoorden.
  • Neem telefonisch contact op met Cardif op het nummer 02.528.00.03, van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16 uur.
  • Neem contact op met Cardif op sociale netwerken via hun Facebook- en Linkedin-pagina’s.


De officiële contactgegevens van BNP Paribas Cardif zijn als volgt

Postadres

Cardif Assurance Vie – Hoofdkantoor
Boulevard Haussmann 1
75009 Parijs
Frankrijk

Cardif Assurance Vie – bijkantoor België
Bergensesteenweg 1424
1070 Brussel
België

Erkenningscode: 979

Bedrijfsnummer: BE 0435018274

Telefoon : 02.528.00.03
E-mail : be.customer@cardif.be
Website : https://bnpparibascardif.be

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier