DVV Verzekering logo

DVV Verzekeringen

De geschiedenis van DVV Verzekeringen

De geschiedenis van DVV Verzekeringen gaat terug tot 1929, toen ze nog Centrale d’Assurances Populaires heette. Sindsdien heeft DVV Assurances een uniek lokaal merk opgebouwd met een menselijke aanpak. Met meer dan 90 jaar ervaring in de verzekeringssector verdeelt DVV Assurances nu een volledig gamma verzekeringsoplossingen voor zowel particuliere als professionele klanten. DVV stelt momenteel meer dan 1.000 mensen tewerk in zo’n 350 vestigingen over heel België.

DVV Verzekering

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van DVV Verzekeringen?

De producten van DVV Verzekeringen kunnen enkel via hun exclusieve agenten aangekocht worden.

Aangezien de door DVV Verzekeringen verdeelde verzekeringsproducten en diensten enkel verkrijgbaar zijn via hun exclusieve agenten, kunnen wij deze niet rechtstreeks aanbieden op Spareo.be. Indien u geïnteresseerd bent in een product van DVV Verzekeringen, dient u contact op te nemen met één van hun adviseurs.

De mening van Spareo over DVV Verzekeringen

Welke producten biedt DVV Verzekering aan?

DVV Verzekeringen verdeelt een volledig gamma verzekeringen, spaar- en beleggingsoplossingen voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s.

DVV-verzekering voor particulieren

Mobiliteit: DVV Assurantiën biedt verschillende verzekeringsoplossingen (verplichte aansprakelijkheid, Mini en Full Omnium) voor alle soorten voertuigen. U kunt de formule kiezen die aan uw behoeften voldoet om uw auto, motor, scooter, fiets, elektrische fiets of camper te verzekeren. U kunt ook kiezen voor een rechtsbescherming voor het verkeer om u in te dekken bij een geschil met uw voertuig. Tot slot verdeelt DVV Assurantiën een Reisverzekering en een Pech- en Reisbijstandsverzekering.

Opstalverzekering: bij DVV Assurantiën kunt u kiezen uit 3 opstalverzekeringen in functie van uw profiel:

 • Verzekering Eigen Huis
 • Opstalverzekering Huurwoning
 • Woonhuisverzekering Huurwoning


Gezin en Gezondheid: DVV Verzekeringen biedt ook een brede waaier aan verzekeringsoplossingen om voor u en uw gezin te zorgen:

 • Gezinsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • Persoonlijke Ongevallenverzekering
 • Woonhuis- en Bedrijfsverzekering
 • Overlijdensverzekering
 • Rechtsbescherming voor het gezin

Sparen en beleggen: u kunt kiezen voor sparen en/of beleggen bij DVV Assurantiën, met name via tak 21 of tak 23 levensverzekeringen:

 • Pensioensparen
 • Sparen op lange termijn
 • Beleggen
 • Sparen voor kinderen
 • Uitvaartverzekering


Leningen
: DVV Verzekeringen biedt ook dekking voor de aflossing van uw hypotheek met hun Schuldsaldoverzekering.

DVV Verzekeringen voor zelfstandigen en KMO’s

Aansprakelijkheid: DVV Assurantiën verdeelt verschillende beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen speciaal voor zelfstandigen. Naast de klassieke bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt DVV Assurantiën :

 • Specifieke aansprakelijkheidsverzekering voor medische en paramedische beroepen.
 • Objectieve aansprakelijkheidsverzekering, die voor bepaalde ondernemingen verplicht is.
 • Decennialange aansprakelijkheidsverzekering voor beroepsbeoefenaars in de bouwsector.
 • Verzekering bij een cyberaanval.


Mobiliteit: met DVV Assurantiën kunt u profiteren van een autoverzekering aangepast aan uw beroepsactiviteit. Uw volledige wagenpark kan worden gedekt en u geniet een bescherming op maat.

Gebouwen en uitrusting: voor de dekking van uw bedrijfsgebouw en uitrusting biedt DVV 3 verzekeringen aan:

 • Optima, de brandverzekering voor professionals om uw gebouwen te beschermen volgens uw behoeften.
 • Machinebreukverzekering om te profiteren van een ruime dekking voor al uw machines.
 • @rtonic, de verzekering voor al uw elektronische apparatuur.


Werknemers: u kunt uw werknemers ook beschermen met de DVV-verzekering dankzij hun arbeidsongevallenverzekering. Bent u een KMO met minimaal 3 werknemers, dan kunt u hen met hun Collectieve Werknemers Pensioen & Zorgverzekering een aanvullend pensioen en financiële bescherming bieden.

Pensioen en bescherming: als zelfstandige of bedrijfsleider kunt u bij DVV ook een aanvullend pensioen opbouwen. Voor uw pensioen kunt u kiezen uit een aantal mogelijkheden: PLCI, EIP, CPTI. Voor uw bescherming zijn er ook een aantal oplossingen beschikbaar, zoals een tijdelijke overlijdensverzekering, een inkomensgarantie, een premievrijstellingsverzekering en een arbeidsongevallenverzekering.

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van DVV Verzekeringen? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van DVV Verzekeringen via Google

Spareo voorzichtigheid!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

DVV Verzekeringen
2.0
Gebaseerd op 26 beoordelingen
powered by Google
Christian HanocqChristian Hanocq
15:35 03 Nov 23
Zeer negatieve ervaring, aan trieste herinnering in 2016 tijdens schade veroorzaakt aan onze garage door buren terwijl wij de wettelijke partij waren (destijds ondersteunend bewijsmateriaal) en getroffen, zodat de partij die verantwoordelijk was voor de veroorzaakte schade de zaak won dankzij HUN verzekeringsmaatschappij ...Wij overwegen om over te stappen naar de competitie...
Ar orAr or
19:47 28 Sep 23
Slechte service en verkeerd advies. Gevaar.
AMBAMB
09:40 31 Mar 23
veronika asanajveronika asanaj
12:47 22 Mar 23
Stelletje onwetende en arrogante mensen.Vertrouw deze mensen nooit!
Michel LECLERCQMichel LECLERCQ
09:59 24 Jan 23
De verzekerings-LAP’s zijn nu DVV geworden:Hoewel mijn Fleurus-makelaar, Alpha Conseil, zijn best heeft gedaan om de dossiers vooruit te helpen, is dit bedrijf slecht en erg traag in het overbrengen van documenten en het verwerken van verzoeken.Ik kreeg met hen te maken in een hypotheekzaak. Nadat u bij hen heeft getekend, bent u een verworven klant en hoeft er niet meer te worden gemanoeuvreerd of onderhandeld. Ik wilde mijn krediet met € 100.000 verminderen, onmogelijk. Mijn enige manier was om ze het krediet terug te laten betalen.Hoewel de prijzen soms interessant lijken, raad ik je aan om weg te blijven van dit bedrijf.De 2e ster wordt gegeven omdat mijn makelaar mij heeft geholpen bij het vrijgeven van de tranches van de hypothecaire lening.Na met ING te hebben samengewerkt op het gebied van hypothecair krediet, was dit veel efficiënter.
Immanuel S7Immanuel S7
10:52 29 Mar 22
Erg slechte dienstverlening, doen hun uiterste best om niet uit te betalen bij een duidelijk schadegeval die gedekt is.Blijf hier weg!.
Peter De BackerPeter De Backer
22:39 02 Mar 22
Blijf weg bij deze bank-verzekeraar! Totaal onethisch beleid. Zie bankwijzer.be. Ontslaan werknemers alsof ze groot vuil zijn. En als je te veel kritische vragen stelt sturen ze kwint op je af om je te intimideren!
Ik was verzekerd bij DVV verzekering 5 jaar toen hebben zijn me gebeld dan krijg je jij vermindering van verzekering ik heb afspraak gemaakt en daarna ging ik een van die vestiging of kantoor komen zijn niet na moet ik eigenlijk de volledige prijs betalen.DVV Wemmel
Jozef Andre'sJozef Andre's
10:07 20 Apr 19
Momenteel totaal ontevreden wat betreft lopende zaken DVV-lommel,de afloop zal gedetailleerd publiek gepubliceerd worden....
Koen HesbeensKoen Hesbeens
15:45 05 Oct 18
Toners opgehaald
js_loader

Hoe kan ik contact opnemen met DVV Verzekeringen?

U kunt contact opnemen met DVV Verzekeringen per post, telefonisch van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur of via de contactpagina op hun website.

De officiële contactgegevens van DVV Verzekeringen zijn als volgt:

Mail
DVV Verzekeringen
Charles Rogierplein 11
1210 Brussel

Brussel RPM: BE 0405.764.064

Erkenningsnummer NBB: 0037

Tel: 02 286 61 11

Website: www.dvv.be

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier