Federale verzekering

De geschiedenis van Federale Verzekering

Federale Verzekering is een Belgische maatschappij die in 1911 is ontstaan uit de wens van 13 aannemers om een eigen coöperatieve en onderlinge verzekeringsmaatschappij op te richten. Hun voornaamste doel was hun werknemers te beschermen tegen arbeidsongevallen en de financiële gevolgen daarvan. Sindsdien is Fédérale Assurance sterk gegroeid. Ze biedt nu een brede waaier aan dekkingen voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven.

Federale Verzekering

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van Federale Verzekering?

Federale Verzekeringen verdeelt haar producten aan particulieren, zelfstandigen en bedrijven enkel via hun exclusieve agenten.

Aangezien de door de Federale Verzekering verdeelde verzekeringsproducten enkel verkrijgbaar zijn via hun exclusieve agenten, kunnen wij ze niet rechtstreeks aanbieden op Spareo.be.

Indien u wenst in te tekenen op een product van de Federale Verzekering, dient u contact op te nemen met één van hun adviseurs via één van de contactmogelijkheden vermeld op het einde van dit artikel.

De mening van Spareo over Federale Verzekering

Welke producten biedt Federale Verzekering aan?

Federale Verzekering biedt een volledig gamma verzekerings- en financiële producten aan.

Federale Verzekering voor particulieren

Mobiliteit: naast de verplichte WA-verzekering biedt Federale Assurantie u een aantal optionele dekkingen om u, uw voertuig en uw passagiers te beschermen. Bovendien kunt u profiteren van uw deel van de winst van Federale Verzekering door een percentage van uw premies terug te krijgen in de vorm van kortingen op uw WA-, bestuurders-, omnium- en volledige verkeersverzekering.
Woning: u kunt uw woning beschermen met de Multirisk Woningbrandverzekering van Federale Assurantie. Onder de mogelijkheden van bijkomende waarborgen: Rechtsbescherming, Diefstalverzekering of All Risks Bouwverzekering om uw bouw- of renovatiewerken te dekken.
Gezin: Federale Assurantie verdeelt ook een aantal oplossingen om u en uw gezin in elke situatie in te dekken:
Familiale Aansprakelijkheidsverzekering om gedekt te zijn in geval van schade veroorzaakt aan een derde door uzelf of een lid van uw gezin.
Individuele Ongevallenverzekering School
Ongevallenverzekering voor het huishouden
Voertuig en Persoonlijke Bijstand om te profiteren van pechhulp of repatriëring in geval van problemen met uw voertuig of in geval van ongeval of ziekte.

Let op: deze bijstandspakketten worden geleverd door Europ Assistance.

F-Cover Overlijdensverzekering
Pensioen: u kunt ook een aanvullend pensioen opbouwen dankzij de vele spaaroplossingen (met of zonder belastingvoordelen gekoppeld aan uw premie) die Fédérale u aanbiedt.

Federale verzekering voor zelfstandigen en ondernemingen

Of u nu zelfstandige bent of een onderneming, Fédérale Assurance biedt u tal van verzekeringsoplossingen om u, uw werknemers en uw bezittingen te dekken.

Voertuigen: u kunt kiezen uit een brede waaier van verzekerings- en bijstandsoplossingen om al uw bedrijfsvoertuigen te dekken.
Aansprakelijkheid: Fédérale Assurance verdeelt een Corporate Risk polis om u in te dekken bij schade veroorzaakt aan derden in het kader van uw activiteiten.
Personeel: voor bedrijven biedt Fédérale Assurance dekking voor werknemers via de arbeidsongevallenverzekering en een aanvullende arbeidsongevallenverzekering voor werknemers in sleutelposities en met hoge salarissen.
Inkomen: voor zelfstandigen en bedrijfsleiders biedt de 24-uurs Ongevallenverzekering van Fédérale Assurance bescherming tegen de financiële gevolgen van een ongeval in de uitoefening van het beroeps- of privéleven.
Gebouwen, goederen en uitrusting: Fédérale Assurance biedt ook een brede waaier aan dekkingen om uw bezittingen in verband met uw beroepsactiviteit te verzekeren. Daaronder de Multirisk Brandverzekering voor ondernemingen en KMO’s, de Schadeverzekering voor Speciale Risico’s, de Brandschadeverzekering, de Computerverzekering en F-Cyber Comfort of de Machinebreukverzekering.
Pensioen: voor zelfstandigen biedt Federale Verzekeringen de opbouw van een aanvullend pensioen dankzij een reeks oplossingen die u naar keuze kunt combineren.

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van Federale Verzekering? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van Federale Verzekering via Google

Spareo voorzichtigheid!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Federale Verzekering - Brussel
2.9
Gebaseerd op 91 beoordelingen
powered by Google
Lisa GianaLisa Giana
21:56 25 Sep 23
CosminCosmin
12:23 25 Jul 23
In plaats van dat de prijs van verzekeringen jaar na jaar daalt, verhogen ze de prijs. Geen ongeluk. Ik heb de beslissing genomen om het contract te beëindigen, er zijn veel andere eerlijke bedrijven.
Gülüsan CesimGülüsan Cesim
08:46 17 Jul 23
Hubert GrygoHubert Grygo
15:14 14 Jun 23
Bijna 1 maand na het opzeggen van het contract en nog steeds geen claimbewijs om de auto elders te verzekeren.
Celine AziziehCeline Azizieh
08:32 14 Jun 23
Raphaël G67Raphaël G67
16:02 17 Aug 22
De klant wordt gezien als een nummer.Betreurenswaardige klantenservice. Ik had een vrij aanzienlijke waterschade en er is geen follow-up van dit bedrijf. Het bewijs, ik schreef verschillende mails bleef onbeantwoord. Geen retour van de claimafdeling. Kortom, zodra ik de kans heb om te veranderen en een serieuze verzekeraar te vinden, zal ik niet aarzelen.
Els SmitsEls Smits
23:46 17 Feb 22
Eerlijke communicatie! Top
kenji Van de Voordekenji Van de Voorde
10:56 10 Aug 20
helemaal niet vriendelijk
Wesley SaveynWesley Saveyn
16:45 03 Feb 20
Slecht
Gerbert van GentGerbert van Gent
19:21 05 Oct 17
Vervelende mensen die alleen aan zichzelf en het geld denken, zelfs proberen woorden te verdraaien, mijn tiip: onderteken nooit een contract met ze, het levert je gigantische problemen op
js_loader

Hoe kan ik contact opnemen met Federale Verzekering?

Om met een federale verzekeringsadviseur te spreken, kunt u :

Telefonisch contact opnemen:

Als u al klant bent, op 02.509.04.11 van maandag tot vrijdag, van 9 tot 17 uur.
Als u nog geen klant bent, bel dan 0800.14.200 van maandag tot vrijdag, van 9 tot 17 uur.

Bezoek een van hun kantoren.
Contacteer hen per e-mail op federale@federale.be

U kunt Fédérale Assurance ook volgen op sociale netwerken via hun Facebook– en Linkedin-pagina’s.

De officiële contactgegevens van Fédérale Assurance zijn als volgt:

Postadres

Federale Verzekering

Etuvestraat 12B

1000 Brussel

Brussel RPM-nummer: BTW BE 0403.257.506

Telefoon : 02.509.04.11

Fax : 02.509.04.00

Mail : federale@federale.be

Website : www.federale.be

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier