Fidea Logo

Fidea

De geschiedenis van Fidea

Fidea, ontstaan in 1998 uit de fusie van Fidelitas, AVM en Delphi, is een Belgische verzekeraar die sinds 2015 tot de Chinese Anbang Group behoorde. Vervolgens werd Fidea op 15 april 2019 overgenomen door de Zwitserse Baloise Group en werden bijna alle werknemers van Fidea door deze laatste overgenomen. Met deze overname heeft de Baloise Group, die in België actief is onder de naam Baloise Insurance, haar positie onder de verzekeringsaanbieders in de Non-Life sector aanzienlijk versterkt.

Fidea

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van Fidea?

Net als Baloise bood Fidea haar producten aan via een groot netwerk van onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

Aangezien Fidea is overgenomen door Baloise Insurance, dient u een makelaar te vragen u een aanbieding te doen voor het Baloise Insurance product van uw keuze.

Aangezien de door Baloise Insurance verdeelde producten enkel verkrijgbaar zijn via makelaars, kunnen wij ze niet rechtstreeks aanbieden op Spareo.be. Om u echter de best mogelijke service te bieden, hebben we een selectie gemaakt van professionele en ervaren makelaars om u van dienst te zijn. Indien u geïnteresseerd bent in één van de verzekeringsproducten van Baloise, gelieve onderstaand aanvraagformulier in te vullen en het product of de producten van uw keuze te specificeren.

Welke producten biedt Fidea aan?​

Fidea richtte zich met name op de distributie van verzekeringsproducten in de schadeverzekeringssector voor particuliere klanten en kleine en middelgrote ondernemingen.

Het is niet langer mogelijk in te tekenen op Fidea-producten. Wilt u meer weten over de producten die Baloise Insurance nu aanbiedt, bekijk dan onze Baloise Insurance Fact Sheet.

Waardering & klantenbeoordeling van Fidea via Google

Fidea werd overgenomen door Baloise. Als u beoordelingen van dit bedrijf wilt zien, bekijk dan de Baloise Insurance beoordelingen​

Hoe kan ik contact opnemen met Fidea?

Het is niet langer mogelijk om contact op te nemen met een Fidea-adviseur. Als u een polis bij Fidea heeft, kunt u nog steeds contact opnemen met uw gebruikelijke makelaar om informatie over uw polissen te verkrijgen.

Als u contact wilt opnemen met een adviseur van Baloise Insurance, kunt u alle contactgegevens vinden op onze Baloise Insurance Fact Sheet.

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier