Logo Generali

Generali

De geschiedenis van Generali

De aanwezigheid van de verzekeraar Generali op Belgisch grondgebied gaat terug tot 1901, toen de maatschappij Assurances Générales de Trieste werd opgericht. In die tijd richtte Generali zich vooral op de levensverzekeringssector, maar het bedrijf breidde al snel uit met schadeverzekeringsoplossingen. Generali Belgium ontstond vervolgens in 1976 uit de fusie van Assurances Générales de Trieste en Concorde-Minerve, een bedrijf dat in 1973 was overgenomen. Vervolgens heeft de Generali Groep in april 2018 haar dochteronderneming Generali Belgium verkocht aan de Athora Groep. De naam van het Belgische bedrijf zal dan in juni 2019 veranderen in Athora Belgium.

Generali

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van Generali?

Generali, nu bekend onder de naam Athora Belgium, biedt haar producten uitsluitend aan via een netwerk van meer dan 500 onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

Aangezien de door Generali/Athora Belgium verdeelde producten enkel verkrijgbaar zijn via makelaars, kunnen wij ze niet rechtstreeks aanbieden op Spareo.be. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij toch een selectie van makelaars voor u samengesteld. Indien u geïnteresseerd bent in één van de producten van Generali/Athora Belgium, nodigen wij u uit het onderstaande aanvraagformulier in te vullen, met vermelding van het product of de producten van Generali/Athora Belgium van uw keuze.

Welke producten biedt Generali aan?

Generali/Athora Belgium biedt een breed gamma levensverzekeringsproducten aan waarmee u kunt beleggen en sparen. Als u meer wilt weten over de producten die Generali verdeelt, nodigen wij u uit om onze informatiefiche over Athora Belgium te raadplegen.

Wilt u een offerte ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van Generali/Athora? Vul het formulier in en een makelaar neemt snel contact met u op.

Waardering & klantenbeoordeling van Generali via Google

Google beoordelingen over Generali zijn niet langer beschikbaar. Google toont Athora reviews bij het zoeken naar reviews over Generali. Bekijk de beoordelingen van Athora.

Hoe kan ik contact opnemen met Generali?

Generali behoort nu tot Athora, indien u een vraag heeft over de bij Generali Belgium afgesloten verzekeringen, kunt u contact opnemen met Athora waarvan de contactgegevens beschikbaar zijn op de Athora-presentatiefiche.

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier