nn belgium verzekering logo

NN BELGIUM

De geschiedenis van NN Belgium

NN is een nieuwe Belgische levensverzekeringsmaatschappij met een geschiedenis die teruggaat tot 1906 met de lancering van La Patriotique en een meer recente geschiedenis onder de paraplu van ING. NN Belgium maakt deel uit van NN Group, een internationale vermogensbeheerder en verzekeraar met een uitstekende kapitaalpositie.

NN is de vijfde grootste distributeur van levensverzekeringen in België en heeft inmiddels zo’n 1,4 miljoen klanten in het land.

NN BELGIUM Verzekering

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van NN Belgium?​

NN Belgium verdeelt haar producten uitsluitend aan particulieren, zelfstandigen en bedrijven via onafhankelijke makelaars en banken.

Indien u een verzekering wenst af te sluiten bij NN Belgium, vul dan ons offerteaanvraagformulier in en vermeld de NN Belgium product(en) van uw keuze.

De mening van Spareo over NN Belgium

Welke producten biedt NN Belgium aan?​

Als levensverzekeraar biedt NN Belgium haar particuliere, zelfstandige en zakelijke klanten bescherming via overlijdens- en invaliditeitsverzekeringen en pensioenoplossingen (tak 23).

NN Belgium verzekeringen voor particulieren

Voor particulieren biedt NN Belgium een schuldsaldoverzekering en een overlijdensrisicoverzekering aan.

NN Belgium schuldsaldoverzekering

Met de schuldsaldoverzekering van NN Belgium kunt u de terugbetaling van uw hypotheek bij overlijden geheel of gedeeltelijk verzekeren. Of u nu kiest voor Hypo Care of Hypo Care +, u sluit een tak 21 overlijdensverzekering af met een looptijd tussen 5 en 40 jaar.

Overlijdensverzekering van NN Belgium

Met de Omni Care overlijdensverzekering van NN Belgium, een tak 21 overlijdensverzekering, beschermt u uw nabestaanden tegen de financiële gevolgen van uw overlijden. Het kapitaal dat u verzekert is constant of dalend. U kiest zelf het kapitaal dat u wilt verzekeren, de duur van uw dekking en uw begunstigden.

Omni Care biedt u een bescherming in functie van uw specifieke situatie: uw inkomen, uw behoeften en die van uw gezin, de leeftijd van uw kinderen, enz. Bij overlijden door ziekte of ongeval ontvangen uw begunstigden het verzekerde kapitaal vóór het einde van het contract.

Goed om te weten: deze verzekering is ook beschikbaar voor zelfstandigen.

NN Belgium verzekeringen voor bedrijven

NN Belgium biedt ook 4 groepsverzekeringen aangepast aan KMO’s en grote ondernemingen. Zij kunnen bovendien een aanvullende dekking afsluiten voor overlijden en arbeidsongeschiktheid. Alle groepsverzekeringen van NN Belgium zijn gemakkelijk te beheren dankzij het beheersplatform My Workplace. Een voorschot op deze verzekeringen is mogelijk voor vastgoedinvesteringen.

  • MultiPlan en MultiPlan +: een individueel gefinancierde groepsverzekering voor KMO’s en grote ondernemingen. Met MultiPlan + kunnen uw werknemers de gedekte risico’s kiezen uit het aanbod dat u hen biedt. U hebt toegang tot een brede waaier van fondsen geschikt voor elk beleggersprofiel en u bepaalt zelf de gewenste verhouding tussen pensioenvoorziening en risicodekking.
  • Alto Cash Balance: een groepsverzekering van tak 23 met collectieve kapitalisatie voor KMO’s en grote ondernemingen. Ook hier hebt u toegang tot een brede waaier van fondsen aangepast aan elk beleggersprofiel. U kiest zelf de premie en het rendement dat u aan deze premie wilt toekennen.
  • Alto Bonus: met deze groepsverzekering kunt u de uitstekende prestaties van uw werknemers belonen met een bonuspensioenplan. Het is een groepsverzekering van tak 23 die u toegang geeft tot een brede waaier van fondsen aangepast aan uw profiel.
  • Alto Defined Contribution: een groepsverzekering van tak 23 met collectieve kapitalisatie voor kmo’s en grote ondernemingen die u toegang geeft tot een brede waaier van fondsen. U kunt de premie bepalen, maar hoeft het rendement niet vooraf te bepalen. Vervolgens kunt u kiezen hoe u het behaalde rendement verdeelt. Een deel kan bijvoorbeeld worden toegewezen aan de individuele rekeningen van de deelnemers en een deel kan worden overgeheveld naar een vrije reserve om de financiering van het wettelijk minimumrendement te beschermen.

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van NN Belgium? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van NN Belgium via Google

Spareo voorzichtigheid!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Hoe kan ik contact opnemen met NN Belgium?

Als u vragen heeft of informatie wenst over producten van NN Belgium, wordt u verzocht contact op te nemen met uw verzekeringsmakelaar.

Als u geen klant of potentiële klant van NN Belgium bent, maar een sollicitant, leverancier of persmedewerker, kunt u contact opnemen met NN Belgium via hun officiële contactgegevens.

U kunt NN Belgium volgen op sociale netwerken via hun Twitter, Facebook en Linkedin pagina’s.

De officiële contactgegevens van NN Belgium zijn als volgt:

Mail

NN Insurance Belgium NV – Hoofdkantoor
Fonsnylaan 38
1060 – Brussel

Erkenningsnummer: 2550

Bedrijfsnummer: RPM Brussel – BTW BE 0890.270.057

Telefoon: +32 2 407 75 22

Website : www.nn.be

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier