Partners verzekering

De geschiedenis van Partners Verzekering

Partners is een in België gevestigde verzekeringsmaatschappij met een netwerk van filialen in Wallonië, Brussel en Vlaanderen. Ze biedt een gamma verzekeringsproducten aan voor particulieren en professionelen, waaronder auto-, woning- en voorzorgsverzekeringen, op maat van hun behoeften.

In 2006 sloot Partners zich aan bij de Groupe des Assurances du Crédit Mutuel (ACM), de op acht na grootste Franse verzekeraar met meer dan 15 miljoen klanten in Europa. Dankzij dit partnerschap met een groep met meer dan 50 jaar ervaring kon Partners zijn activiteiten consolideren en zijn groei in België stimuleren.

Partners concentreert zich niet op kwantiteit, maar op de kwaliteit van zijn producten en diensten en op zijn kerncompetenties: motor-, woon- en voorzorgverzekeringen. Partners onderscheidt zich door een hoge kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden en door een optimale dekking te bieden tegen een betaalbare prijs.

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van Partners Verzekering?​

Partners Assurances is een directe verzekeraar. Partners Assurances werkt zonder tussenpersonen en verkoopt zijn producten via een eigen netwerk van 20 kantoren en via zusterbedrijf Beobank.

Partners Verzekeringen kan online of met behulp van een adviseur worden afgesloten.

Online een verzekering afsluiten

Volg de volgende stappen om een Partners Insurance online af te sluiten:

 1. Selecteer op hun website het verzekeringsproduct van uw keuze en klik op “Bereken uw premie”,
 2. Vul de gevraagde informatie in,
 3. Zodra u uw offerte hebt ontvangen, vraagt u deze online aan.


Abonnement met een adviseur van Partners Assurances

Als u hulp nodig heeft, nodigt Partners Assurantiën u uit om hen te bellen op 081.70.20.20. Een adviseur zal u van maandag tot vrijdag, van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30 helpen bij de inschrijving van het gewenste product.

De mening van Spareo over Partners Verzekering

Welke producten biedt Partners Verzekering aan?​

Partners Assurances biedt een breed scala aan verzekeringsoplossingen om haar particuliere en professionele klanten in staat te stellen zich zo goed mogelijk in te dekken in het kader van hun mobiliteit, hun woning en hun gezin (providence).

Verzeker uw mobiliteit met Partners Verzekering

Bij Partners Assurantiën kunt u kiezen uit verschillende formules om uw auto, motor en/of scooter en fiets te verzekeren.

Partners Assurantiën autoverzekering

Partners Assurances biedt u 4 garantieformules om uw auto te verzekeren:

 • Burgerlijke Aansprakelijkheid: de verplichte verzekering waarmee u de schade veroorzaakt aan een derde partij alsook de bijstand vergoed krijgt.
 • Mini Omnium: naast de voordelen van Burgerlijke Aansprakelijkheid bent u gedekt voor diefstal, glasbreuk en schade door natuurgeweld of dierenstormen.
 • Mini Omnium Plus: naast de voordelen van Mini Omnium wordt de cataloguswaarde vergoed bij totaal verlies van uw voertuig.
 • Full Omnium: naast de voordelen van de Mini Omnium Plus is uw materiële schade gedekt. Zelfs zonder ongeval.


Afhankelijk van de formule die u kiest, profiteert u van de volgende partnervoordelen:

 • Premiegarantie: met de Mini Omnium Plus wordt u bij totaal verlies vergoed voor de cataloguswaarde van uw voertuig. Zelfs als de verantwoordelijke niet kan worden geïdentificeerd of als u aansprakelijk wordt gesteld.
 • Dekking bij een ongeval als BOB: als u een BOB bent, is de schade die u veroorzaakt aan het bestuurde voertuig gedekt. Daarnaast is ook schade aan uw eigen voertuig veroorzaakt door een derde BOB gedekt.
 • Joker Plus: met Full Omnium krijgt u 2 jokers bij een ongeval in fout. Uw bonus/malusniveau blijft op -3 tot het derde ongeval waarvoor u verantwoordelijk bent.
 • Dekking aanhangwagen/caravan: als u een aanhangwagen of caravan van 750 tot 3500 kg hebt, kunt u die zonder extra kosten bij uw verzekering Auto Partners Assurances verzekeren.

 

Moto Partners Verzekering

Om uw motor, scooter, trike of quad te verzekeren, kunt u kiezen uit 3 formules van Partners Assurantiën:

 • Burgerlijke Aansprakelijkheid: de verplichte verzekering waarmee u geniet van een terugbetaling voor schade veroorzaakt aan een derde en hulpverlening.
 • Mini Omnium: naast de voordelen van de Burgerlijke Aansprakelijkheid bent u gedekt voor diefstal, brand, glasbreuk en schade door natuurgeweld of dierenstormen. Bovendien krijgt u een uitgebreidere vergoeding.
 • Full Omnium: naast de voordelen van de Mini Omnium is uw materiële schade gedekt. Zelfs zonder ongeval.


Afhankelijk van de formule die u kiest, kunt u van de volgende voordelen genieten:

 • Uitgebreide vergoeding: met de Mini Omnium en Full Omnium verliest uw voertuig geen waarde gedurende respectievelijk de eerste 12 en 24 maanden. Bij totaal verlies van uw motor tijdens deze periode betaalt Partners Assurances u dus de aangegeven aankoopwaarde terug.
 • Uitrusting motorrijder: de optionele dekking “Uitrusting motorrijder” biedt u een terugbetaling bij beschadiging van uw helm of beschermende kleding.
 • Overwinteringsoptie: deze optie, die u toelaat uw voertuig van de weg te halen tussen 1 december en 31 maart, vermindert uw premie.
  Partners Assurances Scoot’ & Bike verzekering


Met Partners Assurances kunt u ook uw scooter, uw bromfiets, uw quad of uw speed pedelec verzekeren met de volgende formules:

 • Burgerlijke Aansprakelijkheid: de verplichte verzekering waarmee u geniet van een vergoeding voor schade veroorzaakt aan derden en hulpverlening.
 • Mini Omnium: naast de waarborgen van Burgerlijke Aansprakelijkheid bent u gedekt bij diefstal, brand, glasbreuk en schade door natuurgeweld of dierenstormen.

Bovendien kunt u uw pakket uitbreiden met twee extra waarborgen:

 • Uitrustingsdekking: deze optie vergoedt uw kosten als u uw helm of beschermende kleding beschadigt.
 • Dekking ruiterbescherming: met deze dekking kunt u profiteren van een tegemoetkoming in de kosten in verband met uw lichamelijk letsel na een val of een aanrijding.


Uw woning verzekeren bij Partners Verzekering

Of u nu eigenaar of huurder bent van een appartement of een huis, verhuurder of huurder van een kot, Partners Assurances biedt u verschillende complete garantieoplossingen:

 • Eigenaar: of u nu eigenaar bent van een woning of een appartement, deze verzekering biedt u een volledige bescherming van uw woning en uw inboedel en een uitgebreide bijstand.
 • Huurder: of u nu een huis of een appartement huurt, de huurdersverzekering biedt u dekking van uw bezittingen en bijstand (ook bij huurgeschillen).
 • Verhuurder: of u nu uw huis of appartement verhuurt, dit pakket biedt u een aangepaste dekking en bijstand (ook bij geschillen met uw huurder).
 • Burgerlijke aansprakelijkheid familie: met deze verzekering kunt u uzelf en uw gezin beschermen tegen schade die u aan derden toebrengt.

Bovendien kunt u ervoor kiezen om het pakket aan te vullen met de volgende optionele garanties en diensten:

 • All-risk dekking: deze dekking biedt u een uitgebreidere bescherming:
 • Voor uw meubilair: dekking in geval van breuk van een voorwerp (meubilair, tv, camera,…). Zelfs als u verantwoordelijk wordt gesteld voor de breuk.
  Voor uw eigendom (als u eigenaar bent): dekking van uw dak, uw muren, uw verwarmingsinstallatie of uw poort tegen toevallige gebeurtenissen. Zelfs als geen enkele derde of natuurramp de schade heeft veroorzaakt.
 • Vervangingswaarde garantie: deze garantie biedt u een vergoeding tegen vervangingswaarde voor schade aan uw persoonlijke eigendommen. Dit is ongeacht de leeftijd van het goed, op voorwaarde dat het voor het verlies in goede staat was.
 • De waarborg huishoudelijke apparaten en audiovisuele apparatuur: met deze waarborg organiseert Partners Assurances de herstelling van uw huishoudelijke apparaten en audiovisuele apparatuur op uw eenvoudig telefoontje. Tijdens de herstelling geniet u van de dekking van verplaatsingen, arbeidsloon en onderdelen. Als uw toestel niet kan worden hersteld, ontvangt u bovendien een financiële vergoeding ter waarde van de vervangingswaarde van uw defecte artikel.


Uw gezin verzekeren met Partners Verzekering

Om uw gezin te beschermen, biedt Partners Verzekering u ten slotte een Gezinsverzekering en een Ongevallenverzekering Privéleven.

Partners Assurances Gezinsverzekering

U kunt, afhankelijk van uw situatie, kiezen om enkel uw eigen burgerlijke aansprakelijkheid te dekken of ook die van uw gezin en genieten van juridische bijstand met de volgende formules:

 • Solo: Partners Verzekering vergoedt u de materiële en lichamelijke schade die u, de personen voor wie u verantwoordelijk bent of uw dieren aan derden toebrengen.
 • Gezin: u wordt vergoed voor de materiële en lichamelijke schade die u, elke persoon die bij u woont, elke persoon voor wie u verantwoordelijk bent of uw dieren veroorzaken aan derden.


Goed om weten: u kunt ook bij Partners Assurantiën terecht om uw paard of ezel te verzekeren. Zo wordt de schade die ze aan derden toebrengen vergoed.

Met deze formules profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Juridische bescherming: met de gezinsverzekering van Partners profiteert u altijd van juridische bijstand. Dit betekent dat uw belangen worden verdedigd zonder dat u extra hoeft te betalen.
 • Wereldwijde dekking: de gezinsverzekering van Partners dekt u overal ter wereld.


Ongevallenverzekering voor privéleven Partners Verzekering

Om uw uitgaven in verband met ongevallen in het kader van uw privéleven te dekken, kunt u, afhankelijk van uw gezinssituatie, kiezen uit 4 formules:

 • Solo: om alleen uzelf te dekken.
 • Duo: om u en uw echtgenoot/partner te beschermen.
 • Single: om uzelf en uw kinderen te dekken.
 • Gezin: om uzelf, uw echtgenoot/partner en uw kinderen te dekken.

Welke formule u ook kiest, u geniet de volgende voordelen:

 • Tijdelijke arbeidsongeschiktheid: als u na een verzekerd ongeval tijdelijk niet kunt werken, betaalt Partners Assurances u een dagelijkse uitkering vanaf de 31e dag.
 • Diverse kosten: na een gedekt ongeval betaalt Partners Assurances u een forfaitair bedrag om onvoorziene kosten te dekken, zoals de kosten van uw dokter of apotheek.
 • Bijstand: bij een gedekt ongeval kunt u genieten van een bijstandsdienst, gaande van psychologische hulp tot huishoudelijke hulp en kinderopvang.

 

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van Partners Verzekering? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van Partners Verzekering via Google

Spareo voorzichtigheid!​

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!​

Hoe kan ik contact opnemen met Partners Verzekering?

Goed om weten: als u al klant bent bij Partners Assurances, kunt u hen online contacteren vanuit uw Personal Space.

Voor elke vraag, behoefte om een nieuw contract te onderschrijven of een bestaand contract te wijzigen, kunt u contact opnemen met Partners Assurances :

 • Telefonisch op 081.70.20.20. Een adviseur zal u antwoorden van maandag tot vrijdag, van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30.
 • Per e-mail door uw verzoek te sturen naar hello@partners.be


U kunt ook via hun website een afspraak maken met een van hun adviseurs in hun agentschap.

De officiële contactgegevens van Partners Assurances zijn als volgt:

Mail

N.V. Partners Assurances
Koning Albert II-laan 2
1000 Brussel

Erkenningsnummer: 0964

Bedrijfsnummer: RPM 0428.438.211 Brussel

Telefoon : 081.70.20.20

E-mail : hello@partners.be

Website : www.partners.be

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier