patronale logo

patronale life

De geschiedenis van Patronale Life

Patronale Life, opgericht in 1926, is een verzekeringsmaatschappij die haar klanten bijstaat bij de opbouw van hun vermogen. Patronale Life verdeelt verzekeringen met gegarandeerd kapitaal en rente (tak 21 en 26 verzekeringen) en fondsverzekeringen (tak 23 verzekeringen). Tot de kernwaarden en unieke troeven van Patronale Life behoren de keuze van vastrentende beleggingen en onroerend goed, alsook de ervaring op dit gebied.

Patronale Life

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van Patronale Life?

Patronale Life verdeelt haar verzekeringsproducten uitsluitend via een netwerk van onafhankelijke inspecteurs en makelaars. Indien u bij hen wenst in te tekenen, dient u dus een beroep te doen op één van hun partner-inspecteurs of -makelaars.

Aangezien de door Patronale Life verdeelde producten en diensten enkel beschikbaar zijn via hun partner-inspecteurs, kunnen wij ze niet rechtstreeks aanbieden op Spareo.be. Om u de beste service te bieden, hebben wij toch ervaren makelaars geselecteerd om u van dienst te zijn. Indien u geïnteresseerd bent in een product van Patronale Life, nodigen wij u uit om onderstaand formulier in te vullen en het product of de producten van uw keuze te specificeren. U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte.

De mening van Spareo over Patronale Life

Welke producten biedt Patronale Life aan?

Zoals hierboven vermeld verdeelt Patronale Life levensverzekeringen met gegarandeerd kapitaal en rente (tak 21 en 26) alsook unit-linked levensverzekeringen (tak 23).

Tak 21 Patronale levensverzekeringen

De verzekeringen van Branch 21 zijn levensverzekeringen met een gegarandeerd rendement. Patronale Life verdeelt twee verschillende types: de spaarverzekering en de schuldsaldoverzekering.

Tak 21 Patronale Leven spaarverzekering

De Branch 21 Patronale Life spaarverzekering is een levensverzekering met een gegarandeerd rendement, die bestaat uit

  • Een variabele rentevoet gegarandeerd gedurende 8 jaar, of,
    een combinatie van een variabele rentevoet gewaarborgd gedurende 1 jaar en een basisrentevoet gewaarborgd voor de volledige looptijd van het contract.
  • Bovendien kan het rendement worden verhoogd via een winstdeelname die wordt toegekend volgens de resultaten van de onderneming.


De Branche 21 Patronale Levensverzekering kan worden uitgebreid met een overlijdensdekking. Dit betekent dat bij overlijden van de verzekerde een hoger bedrag wordt uitgekeerd. Dit kan een vast extra bedrag zijn of een percentage van het opgebouwde vermogen.

Patronale Life schuldsaldoverzekering

Patronale Life biedt ook een schuldsaldoverzekering aan. Deze verzekering is gekoppeld aan een lening en garandeert de gehele of gedeeltelijke terugbetaling van de uitstaande schuld bij overlijden van de verzekerde. Deze verzekering wordt verdeeld in het kader van zowel korte- als langetermijnleningen.

De levensverzekeringen van Tak 23 Patronale Life

De producten van Branch 23 Patronale Life omvatten verschillende verzekeringen die gekoppeld zijn aan deelbewijzen van een fonds waarop de verzekerde inschrijft. Het rendement, maar ook het risico, van deze producten kan hoger liggen omdat het evolueert volgens de evolutie van de aandelen- en obligatiemarkten. De formule Branche 23 Patronale Life omvat een brede waaier van fondsen die de verzekeraar zelf kan samenstellen. Hij kan kiezen voor een defensief risicoprofiel (voorzichtige belegger) of een assertief profiel (belegger die een maximaal rendement nastreeft met hogere risico’s).

Goed om weten: wie een deel van zijn belegging wil beschermen tegen het risico van schommelingen, kan bij Patronale Life ook kiezen voor Tak 44. Tak 44 is een combinatie van tak 21 levensverzekering en tak 23 beleggingsverzekering. Afhankelijk van uw beleggersprofiel kan uw makelaar u een oplossing op maat aanbieden.

Tak 26 Patronale Levensverzekering

De levensverzekeringen van Tak 26 Patronale Leven kunnen slechts voor een beperkte duur worden afgesloten, zonder de mogelijkheid om begunstigden of verzekerden aan te duiden en zonder opbouw van een overlijdenskapitaal. Dit product is een kapitalisatiecontract, vergelijkbaar met een obligatie of een spaarobligatie. De rentevoet wordt vooraf vastgesteld en de vervaldag wordt bepaald door de klant. Het kapitaal en de rente worden dan aan het einde van het contract uitbetaald.

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van Patronale Life? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van Patronale Life via Google

Spareo voorzichtigheid!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Patronale Life nv
3.2
Gebaseerd op 19 beoordelingen
powered by Google
Steven DecosterSteven Decoster
06:33 17 Jan 24
Swagddedec MSwagddedec M
18:52 17 Nov 23
Fouzia MirFouzia Mir
09:00 01 Apr 23
Heel erg goede service, koninklijk welkom, bedankt
Lukas DerooLukas Deroo
10:07 11 Mar 23
De beste bank met de coolste gasten van België.
Davy VerheydenDavy Verheyden
22:37 12 Jan 23
Jean Van belleJean Van belle
21:01 24 Nov 22
Vermijd absoluut dat het oneerlijke oplichters zijn.Mijn oom had een levensverzekering bij hen, hij voelde zich dicht bij de dood en nam contact met hen op om erachter te komen of ik in geval van overlijden erfeniskosten zou moeten betalen en de persoon antwoordde verschillende keren dat hij dat niet was, hem geruststellend. Uiteindelijk ruim 200 mijl, 127 mijl aan erfeniskosten.Dankzij jullie stelletje oneerlijk dat jullie zijn!!!!
Jan HermansJan Hermans
12:54 15 Dec 20
Goede tak 21-producten!
Alexandre de mahieuAlexandre de mahieu
08:33 23 Jun 20
Het antwoordapparaat staat op een lus, maar absoluut niemand antwoordt, en dit op verschillende tijdstippen, zowel in NL als FR.
Régine de LophemRégine de Lophem
07:53 12 Feb 20
js_loader

Hoe kan ik contact opnemen met Patronale Life?

Als u vragen of opmerkingen hebt over de door Patronale Life verdeelde producten, raden wij u aan contact op te nemen met uw makelaar.

Als u rechtstreeks contact wilt opnemen met Patronale Life, kunt u dat doen op een van de hieronder aangegeven manieren. Een adviseur staat u te woord van maandag tot donderdag van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 12.30 uur.

De officiële contactgegevens van Patronale Life zijn als volgt

Postadres

Patronale Life SA
Bld Bischoffsheim, 33
1000 – Brussel

Bedrijfsnummer (BCE): 0403 288 089 RPM Brussel

Erkenningsnummer: 1642

Telefoon : +32 2 511 60 06

Fax : +32 2 513 27 38

E-mail : info@patronale-life.be

Website : www.patronale-life.be

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier