qover

qover

De geschiedenis van Qover

Qover is een Belgisch bedrijf dat in 2016 werd opgericht door Quentin Colmant en Jean-Charles Velge. Vanaf het begin hadden de oprichters een duidelijke visie op de toekomst van verzekeringen: een eenvoudige, transparante en toegankelijke dienstverlening over de grenzen heen.

Via geïntegreerde verzekeringen wil Qover een wereldwijd vangnet creëren dat overal ter wereld zekerheid biedt. Daartoe stelt hun implementatie van geïntegreerde verzekering elk bedrijf in staat de kracht van technologie te benutten om verzekeringen te integreren als een kern- of aanvullende component van hun kernproducten of -diensten. Dit verzekeringsmodel, volledig afgestemd op de digitale ervaring van elk bedrijf, wordt een krachtig hulpmiddel voor bedrijven om hun aanbod te verbeteren en hun succes te vergroten terwijl ze hun consumenten beschermen.

Goed om te weten: Geïntegreerde verzekering is een model voor het combineren van verzekeringsdekking met de aankoop van een product of dienst.

Qover wordt geleid door een team van gepassioneerde ondernemers die gespecialiseerd zijn in verzekeringen, financiën en technologie. Daarnaast wordt hun Europese ontwikkeling ondersteund door toonaangevende investeringsfondsen zoals Prime Ventures, Cathay Innovation, Anthemis en Portag3. Het bedrijf werkt ook samen met langdurige partners zoals Revolut, Deliveroo, Canyon, Monese en Cowboy.

De geïntegreerde verzekeringsoplossingen van Qover bieden momenteel naadloze digitale verzekeringservaringen aan meer dan 2,5 miljoen gebruikers in 32 verschillende landen.

Qover logo

Wie en hoe kan ik intekenen op producten van Qover?

Qover biedt zijn producten uitsluitend online aan bedrijven en hun klanten aan. Als u een verzekeringspolis van Qover wilt kopen, moet u naar hun website gaan, het product van uw keuze selecteren en de gegeven instructies volgen.

De mening van Spareo over Qover

Welke producten biedt Qover aan?

Qover biedt een breed scala aan geïntegreerde verzekeringsproducten voor bedrijven om hun consumenten en werknemers in elke situatie te dekken.

Qover Ongevallen- en Ziektekostenverzekering

Met hun Ongevallen- en Ziektekostenverzekering biedt Qover u de mogelijkheid om het financiële welzijn van uw gebruikers of werknemers veilig te stellen wanneer hun fysieke gezondheid in gevaar is. U kunt kiezen uit de volgende oplossingen:

 • Persoonlijke Ongevallenverzekering om uw werknemersgemeenschap te beschermen in tijden van nood. Of u nu een geldtransferdienst bent die de naasten van werknemers wil beschermen of een leveringsplatform dat uw koeriers op het werk wil beschermen.
 • Ziekteverzekering om het inkomen van uw werknemers te beschermen als ze ziek zijn.
 • Verzekering voor ouderschapsuitkering om de kosten van uw werknemers die nieuwe ouders zijn te helpen dekken. Met deze verzekering kunnen uw koeriers voor hun nieuwe gezin zorgen door een financiële vergoeding te bieden na een geboorte, adoptie of doodgeboorte.
 • Aansprakelijkheidsverzekering om uw koeriers te dekken bij een ongeval. Als een van uw koeriers onderweg een ongeluk krijgt, dekt deze verzekering de schade aan derden of de juridische kosten.
 • Verzekering voor factuurbescherming. Als uw gebruikers hun maandelijkse facturen niet kunnen betalen, helpt deze dekking hen overeind te blijven.
 • Kredietbeschermingsverzekering om een kredietlijn of leensaldo te dekken.


Qover Mobiliteitsverzekering

De mobiliteitsverzekeringsproducten van Qover zijn ontworpen voor een verscheidenheid aan bedrijven: fietsverkopers, OEM’s, wagenparken, auto-abonnementsplatforms of zelfs persoonlijke bezitters van lichte elektrische voertuigen.

 • Een diefstal- en schadeverzekering om uw klanten te helpen hun (e-)fiets of scooter te beschermen. Met deze dekking kunt u uw nieuwe klanten gemoedsrust bieden door hen een fietsverzekering aan te bieden bij het afrekenen of een aparte dekking voor persoonlijke elektrische voertuigen en hen betrokken houden lang na hun aankoop.
 • WA-verzekering voor schade aan derden bij een ongeval met een van uw voertuigen.
 • Vehicle Damage Insurance (MOD) om onverwachte verliezen te dekken door schade aan de voertuigen van uw klanten als gevolg van natuurrampen of andere incidenten.
 • Persoonlijke Ongevallenverzekering om bestuurders te vergoeden als ze gewond raken bij een ongeval.
 • Rechtsbijstandverzekering om de juridische kosten te dekken bij een ongeval met een van uw chauffeurs.
 • Collision Damage Insurance om te betalen voor schade aan het voertuig als gevolg van een ongeval. U kunt ervoor kiezen uw klanten een volledige botsingsdekking aan te bieden of deze eenvoudig aan uw wagenpark toe te voegen.


Qover Aankoopverzekering

De aankoopverzekeringsoplossingen van Qover helpen FinTechs, financiële dienstverleners en retailers hun transacties, accountgebruik en share of wallet te verhogen.

 • Met de Aankoopverzekering kunnen uw gebruikers met vertrouwen winkelen in de wetenschap dat hun aankopen – van kleding tot huishoudelijke artikelen – gedekt zijn in geval van schade of diefstal.
 • Refund Protection Insurance om uw klanten te helpen hun geld terug te krijgen wanneer een winkelier weigert.
 • Ticket Annuleringsverzekering, zodat u uw klanten een terugbetaling kunt aanbieden als ze niet naar een evenement kunnen komen.
 • Verzekering voor leveringsbescherming om uw klanten te compenseren in geval van een leveringsprobleem (defect product of product dat nooit is aangekomen).
 • Uitgebreide garantieverzekering om de oorspronkelijke fabrieksgarantie te verdubbelen. Dit geeft gebruikers meer zekerheid op hun aankopen door de oorspronkelijke garantieperiode te verlengen.
 • Diefstal- en Schadeverzekering om dure elektronica en apparaten te verzekeren die niet door andere polissen worden gedekt – zoals smartphones of grote huishoudelijke apparaten – in geval van diefstal of schade.


Qover Reisverzekering

Met Qover kunt u uw aanbod ook uitbreiden met flexibele reisverzekeringsoplossingen op aanvraag.

 • Een reisverzekering die reizigers wereldwijd uitgebreide bescherming biedt. Waar ter wereld uw klanten zich ook bevinden, de reisdekking van Qover staat hen bij met medische problemen, verloren bagage en juridische kosten.
 • Een reisannuleringsverzekering die terugbetalingen biedt voor geannuleerde reisboekingen. Ongeacht het type reis of het profiel van uw reizigers, de ticketannuleringsservice van Qover stelt hen in staat terugbetaling te krijgen voor geannuleerde vluchten, hotels en andere boekingen in geval van een persoonlijk of familiaal noodgeval.


Qover Woonhuisverzekering

Afhankelijk van de aard van uw bedrijf kunt u nieuwe inkomstenbronnen aanboren door woonhuisverzekeringen aan te bieden. U kunt uw gebruikers in staat stellen hun huizen, gezinnen en bezittingen te beschermen met een uitgebreide huiseigenaren- en huurdersverzekering.

 • Een opstalverzekering geeft huiseigenaren de middelen om hun investering te beschermen. Met deze 100% digitale verzekering kunnen gebruikers in twee klikken een online offerte krijgen en morgen hun huis verzekeren. In slechts vijf minuten kunnen ze een brandverzekering krijgen die hun huis van binnen en buiten dekt in geval van een natuurramp, 24/7 assistentie voor eenvoudige reparaties of verloren sleutels, en nog veel meer. Deze dekking geldt ook voor kortetermijnverhuur wereldwijd.
 • Huurdersverzekering waarmee huurders kunnen anticiperen op mogelijke schade. U kunt uw PropTech-gebruikers ontlasten door het kopen van een huurdersverzekering eenvoudig te maken. Van het aanvragen van een offerte tot het indienen van een claim, gebruikers kunnen hun hele polis online kopen en beheren. Deze uitgebreide dekking omvat een verzekering voor schade aan een huurwoning en huishoudelijke apparatuur.

Wenst u een offerte te ontvangen voor één of meerdere verzekeringen van Qover? Vul het formulier in en een makelaar zal binnenkort contact met u opnemen.

Waardering & klantenbeoordeling van Qover via Google

Spareo voorzichtigheid!

Heel vaak komen de beoordelingen die u op Google Review vindt van HYPER "tevreden" en "ontevreden" klanten. Dus neem niet zomaar aan wat ze zeggen!

Qover
4.5
Gebaseerd op 193 beoordelingen
powered by Google
Roland DendauwRoland Dendauw
10:59 27 Feb 23
Na een misverstand van mijn account met die van een andere persoon werd in de kort mogelijkse tijd alles rechtgezet door de administratie . Wat ik te stelligste geapprecieerd heb en waarvoor mijn dank.
Frans LakeFrans Lake
13:29 22 Feb 23
Goeie service en vlotte afhandeling.Wel wat onduidelijkheid voor de bijstand van de beide fietsen, die blijkbaar op één naam stonden!
Roll GrenierRoll Grenier
11:59 10 Feb 23
Goed advies. Fietstest in de buurt. Onmiddellijke aanpassingen en installatie van alle apparatuur ter plaatse. Na 3/4 uur vertrok ik thuis met mijn nieuwe fiets.
Wouter Van EspenWouter Van Espen
11:29 30 Nov 22
Goeie communicatie na schadegeval. Professioneel opgelost na indienen van alle foto’s en offerte voor herstel.
Danny Van der HeydenDanny Van der Heyden
07:48 22 Oct 22
Vriendelijke service, top👍
Filip Van GorpFilip Van Gorp
14:53 30 Sep 22
Tesla verzekerd, nummerplaat en kentekenbewijs door hen verloren. Gepersonaliseerde nummerplaat krijgen ze niet geregistreerd. Standaard customer service antwoorden, zonder ze zelf te contacteren = geen antwoord...betaal liever iets meer en vermijd deze praktijk!
js_loader

Hoe kan ik contact opnemen met Qover?

U kunt met Qover communiceren in het Engels, Frans of Nederlands via de volgende kanalen:

 • Per post naar onderstaand adres.
 • Per telefoon op +32 2 588 25 50. Een adviseur zal u te woord staan van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur, behalve op Belgische feestdagen.
 • Per e-mail naar contact@qover.be
 • Via het contactformulier op hun website.


U kunt Qover ook volgen op sociale netwerken via hun Linkedin en Twitter pagina’s.

De officiële contactgegevens van Qover zijn als volgt:

Postadres

Qover SA/NV – Hoofdkantoor
31, Handelsstraat
1000 – Brussel

Bedrijfsnummer: 0650.939.878

Telefoon : +32 2 588 25 50
E-mail : contact@qover.be
Website : www.qover.com

Als u een onnauwkeurigheid in de bovenstaande presentatie vindt, laat het ons dan weten via het contactformulier